Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MicroVolts opłaca się w to jeszcze grać

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opłaca się jeszcze grac ?

MicroVolts

Bo grałem kiedyś ale jakoś mi się znudziło i jest podobno dużo cziterów i nie wiem czy znowu warto
grać ??
Opublikowano

Hmmm... Jest trochę Ludzi którzy lubią czitować, ale są ludzie którzy lubią grać uczciwie. Hackerów jest mniej niż wcześniej, ponieważ niema już aktualnego bypass"a. Na razie jedyny działający Cheat to jest JTH-Engine i Wohax CE. Warto grać, ponieważ jest bardzo dużo fajnych nowych broni i stroi.

Ja nie jestem najuczciwszym graczem w MV, ale wole grać tak niż nie grać wcale...

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie, nie warto. Sama gra nadal trzyma standard "zapłać za coś w końcu albo będziesz mieć zajebiście trudną rozgrywkę w chuj". Gra sama w sobie po dłuższym graniu robi się nie grywalna z podstawowymi broniami na wysokim Levelu, to co dostajemy na początku rozgrywki nagle zanika i 5 lvl może nam zjechać hp w 2 sekundy bo ma lepszy ekwipunek. How irony

Opublikowano

Nie, nie warto. Sama gra nadal trzyma standard "zapłać za coś w końcu albo będziesz mieć zajebiście trudną rozgrywkę w chuj". Gra sama w sobie po dłuższym graniu robi się nie grywalna z podstawowymi broniami na wysokim Levelu, to co dostajemy na początku rozgrywki nagle zanika i 5 lvl może nam zjechać hp w 2 sekundy bo ma lepszy ekwipunek. How irony

Znasz jakoś inną grę tego typu?

BTFH- To nie zabawki, ale są animowane postacie.

TW-To to samo co MV

Innych nie znam

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

@2up To że 5 lvl ma lepszego skilla od ciebie nie znaczy że to wina broni. Ja osobiście ogarniam z eq za mp. RT nie daje tak dużej przewagi że gra staje się nie grywalna dla innych tym bardziej po dodaniu ostatnich broni za mp.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Ja miałem czas, że na Micro niedałem rady patrzeć, ale i tak do niego wracam po mięsiącu lub dwóch.

A teraz często zmieniają X-Trapa wiec jest o wiele mniej hackerów.

@2up To że 5 lvl ma lepszego skilla od ciebie nie znaczy że to wina broni. Ja osobiście ogarniam z eq za mp. RT nie daje tak dużej przewagi że gra staje się nie grywalna dla innych tym bardziej po dodaniu ostatnich broni za mp.

Maryn ma racje, bo nowe snajpy kupują ludzie nawet z full rt choć jest za mp. Hunter ma dobry speed zoom i łatwo zabijać z bliska

4h5d8z.jpg

MicroVolts- you can only love...

Opublikowano

E... serio? To jak wytłumaczysz to, ze podstawowymi broniami (Zolo, shotgun np) koleś z bliska potrafi zdjąć mnie na jeden strzał, przy czym mam 1295 hp?... Serio, ta gra nie jest P2W. Wszystko zależy od umiejętności gracza, ale logiczne, że jak ktoś ma wszystkie bronie ulepszone na max i jeszcze bronie adv albo z kapsuły, to będzie lepszy. Ale i tak zdarza się pocisnąć takich, co mają full eq RT :).

Po prostu grać nie umiesz ^^

Opublikowano

Wracając do tematu.

Opłaca się grać, gdyż było wiele aktualizacji oraz jest mniej hakerów. (ja ciągle mam bypassy)

Czasem jest to nudne ale ja gram 2 lata z czego hakuje od roku i nadal mi się to nie znudziło ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...