Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft.1.6.2/ Jaki TYP......

Minecraft   

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybie?cie 1 z 3 wymienionych serverów ktory uwazacie za najlepszy i na ktorym chetnie byscie pograli

• PvP
    • Survival+Frakcje+urozmaicone pluginy z le
    • HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie mam bardzo dobra maszynę i dość duże doświadczenie Techniczne jeżeli chodzi o Minecraft itd itp ...

Pytanie na dziś do was moi drodzy jest Następujące....

Jaki Typ Serwera Minecraft 1.6.2 By wam odpowiadał najbardziej..??

Pisać w Komentarzach Typ Serwera za jakiś czas sprawdzę który typ serwera góra

Jeżeli nie ten dział to prosze administracje o przeniesienie z góry dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Ja tam bym chciał zajebisty serwer pvp możesz pisać mi na gg jak chcesz pomocy

Opublikowano

Jak dla mnie najciekawszym serwerem byłoby coś w stylu średniowiecznego rpg, gdzie ludzie grali by tygodniami żeby coś osiągnąć, budowaliby miasta,

nie byłoby żadnych komend, poruszanie się tylko pieszo bądź na koniach i każdy obejmuje jakąś funkcje w mieście, np. poza standardową grą jest kowalem,

i tworzy i zaklina dla innych przedmioty, oczywiście za dopłatą. Przykładem takiego serwera może być np. mcywilizacja.

Opublikowano

Najprostszy nie zawodny serwer survival-frakcje !!! Dużo ludzi gra na takich serwerach.

Tak szczerze Niby jest sporo takich serwerów ale wszystkie robione na"odwalsie" byle by skopiować pluginu dodać odpalić serwa i czekać na smsy

Można zrobić naprawdę dobry serwer survival-frakcje
Sporo pluginów urozmaicających rozgrywkę poprzez MCMMO OtherDrop Statystyki po prawej stronie Ekranu itp Częste eventy

Jeśli byś taki serwer zrobił i ja bym go zareklamował ( bo zajmuje się też publikacją serwerów ) Mógłbym się założyć że graczy by naprawde było dużo.

O budowe spawnu nie musisz się martwić pomogę

Możesz liczyć na moją pomoc jeśli jesteś chętny to naprawdę ci pomogę stworzyć bardzo dobry serwer.

Czekam na priva

Pozdrawiam

ps Za pomoc nie chcę żadnego admina jak coś to bym grał jako normalny gracz :)

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Ja tam bym chciał albo zajebisty Survival Faction's albo wyjebanych w huj epicki mega pro elo hejter prefix Survival Faction bez administracji xD

(Chodzi o to że pojeby mogą mieć range )

Opublikowano

@up

Kolega ma racje jak ma sie zrobić serwer to by administracja i moderatorzy byli ogarnięci

Pełno jest serwerów gdzie administracja to nie ogary i robią co chcą

trzeba w końcu zrobić jakiś porządny serwer survival frakcje

gdzie wszystko jest ogarnięte

Myślę że jak wszystko pójdzie po mojej myśli to tak będzie

1315741014-U286260.png

Opublikowano

SkyBlock omg tego jest sporo mało ludzi tam gra

Najlepiej ogarnięty survival-frakcje plus sporo pluginów da sie mcmmo otherdrops chestshop np questy itp

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Ja myślę jak @up

Chociaż pomysł na naprawdę zajebiste Survival+Frakcje nie jest zły...jak coś napiszę skrypty na co tam chcecie :D

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

hmm :D Kurde sam nie wiem juz macie sporo pomysłów :P Cieżko bedzie wybrac coś xD ewentualnie zrobimy 3 servery xD to tez nie jest problem. Poczekam jeszcze troche i zobacze jakie jeszcze dacie pomysły xD

Odrazu dodam ze nie ważne jaki bedzie server bede potrzebowal 2ch Modów Wiek 16 + i znajomosc komend ale to juz potem sie dogadamy

Opublikowano

A może serwer

na takim sporo gra np

post-941832-0-50143400-1376405363_thumb.png

post-941832-0-44723000-1376405565_thumb.png

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Opublikowano

Ja bym najbardziej chciał minigames albo creative, tak żeby pobudować sobie i np. jakieś fajne rzeczy - kasa do zarabiania za sprzedaż domów i wtedy można działkę kupić większa itp.

Bez reklam fb

Opublikowano

akurat w tle liście graczy jest mój piękny zamek mojego wykonania ale

przejdźmy do rzeczy! mało jest serwerów creative a dużo graczy

przydałoby się więcej takich serwerów

post-941832-0-50143400-1376405363_thumb.

87hq.png

| MPC Plagiatowanie wypowiedzi KlauSa Team |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...