Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 13 Jaką drużynę nagrywać?

PLK_Grzesiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Mam pewien dylemat, a mianowicie nie mogę się zdecydować jaką drużynę prowadzić w FIFA 13 do mojej nowej serii. Zastanawiałem się pomiędzy:

- FC Barcelona ( aktualne domowe stroje 13/14 )

- Real Madryt

Mój kanał: www.youtube.com/user/TheGregorius007 subskrybuj :D

Opublikowano

Barcą słabo się gra? To pozdro dla was ;-) Nią trzeba umieć grać,a wy pewnie gracie tak . Lecicie skrzydłami i wrzucacie na główki ;-). Barca tego atutu nie ma, ale za to ma wiele lepszych stron czego nie ma żaden klub.

Ja bym wybrał ten klub za którym jest moje serce ;-) .

@Off Topic - Widze, ze w najnowszym filmiku masz intro zgapione od Adalberta ;-)

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Ale pierdolicie głupoty. Ten i ten skład jest ogólnie słaby - tak, wiem co piszę - świadomie to mówię. Wystarczy mieć skład ze statami tempa +85 i daną profesją ( obrona itp ) 80+ i taki real czy tam barcwelona z gwiazdkami polegnie, gdyż są powolni, gracze szybcy są zmobilizowani do szybkich powrotów, obrońcy się bardzo szybko wracają. Szybkim składem podaje się na wejście i np Wallcot lub Biabiany zniszczą nawet tots obronę ;)

Wybierają pomiędzy dwoma wybrałbym real, ze względu na linię obrony i dobrych pomocników, w porównaniu do średniego realu.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Barcą słabo się gra? To pozdro dla was ;-) Nią trzeba umieć grać,a wy pewnie gracie tak . Lecicie skrzydłami i wrzucacie na główki ;-). Barca tego atutu nie ma, ale za to ma wiele lepszych stron czego nie ma żaden klub.

Ja bym wybrał ten klub za którym jest moje serce ;-) .

@Off Topic - Widze, ze w najnowszym filmiku masz intro zgapione od Adalberta ;-)

Przykro mi, ale jak robiłem intro to nie znałem go :D, ale pewnie będę miał inne

Opublikowano

Ale pierdolicie głupoty. Ten i ten skład jest ogólnie słaby - tak, wiem co piszę - świadomie to mówię. Wystarczy mieć skład ze statami tempa +85 i daną profesją ( obrona itp ) 80+ i taki real czy tam barcwelona z gwiazdkami polegnie, gdyż są powolni, gracze szybcy są zmobilizowani do szybkich powrotów, obrońcy się bardzo szybko wracają. Szybkim składem podaje się na wejście i np Wallcot lub Biabiany zniszczą nawet tots obronę ;)

Wybierają pomiędzy dwoma wybrałbym real, ze względu na linię obrony i dobrych pomocników, w porównaniu do średniego realu.

Pace liczy się tylko w Fucie ;-) . A jemu o Futa nie chodzi .

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Pozwólcie, że się wypowiem. Realem możesz lecieć skrzydłem Ronaldo, bo jest bardzo szybki i dobry technicznie,wrzucasz w pole karne i pozostaje wykończyć. Jako, iż FCB nie ma wysokich zawodników takich jak real, gorzej radzi sobie z sytuacjami "główkowymi ". Trzeba poklepać trochę i dawać długie, prostopadłe podania na Messiego. Nie trzeba wchodzić w pole karne by strzelić bramke. Uderzysz finezyjnie lub bomba po rogach bramki i masz brame :D.

Graj Barceloną . Jestem fanem FCB ale do realu nic nie mam ja wole FCB ktoś woli Real, 2 bardzo dobre drużyny :)

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Trzeba mieć skilla żeby grać Barca xD.

Nie no , nie wiem o co wam chodzi tym że się słabo gra ;)

Ja trochę Barcelonką popykałem kilka meczyków i mi dobrze szło ;)

Co prawda z rEALEM przegrałem 1:3 , no ale jeden meczyk z nimi przegrany ;]

Ja proponuję Barcaa

Opublikowano

Jeżeli chodzi o menadżera to proponuje wybrać słaby team z npower lig 1/2 i zrobic z niego potenge.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...