Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wszelkie informacje o YT2Game

Revius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szalonki, potrzebuję WSZYSTKICH informacji o YT2Game. Wynagrodzę +/5 w profilu/cokolwiek. Po prostu tylko dajcie mi wszystko co wiecie o tym serwerze, sprawa życia i smierci. Pjona.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

1. NPC na środku Sohan [ z wszystkimi szkatami ] bronie na 75lvl dropiły nawet z szkatułki wodza orków.

2. Główny ulepszacz " Kryształ ".

3. Bronie typu " Baron, Obs, Ząbki " nie to gówno co się błyszczy jak psu jajca.

4. Bugowanie PD [ najlepsza możliwa rzecz ] xD

5. Smok na środku Sohan

6. Smok oraz metiny 85/90 na środku doliny orków.

7. Bugnięty dzwon [ Taki czerwony ] który leczył po 15k HP i wszystkich się miało na Skowyt [ Smokiem ]

8. KD +4 lepsze od KD +5 [ Tylko chinczyki je mieli ]

9. BRAK JEBANEGO BS'a lecz bony FULL.

10. EXP do 99Lvl w lochu pająków v2 [ Nie było groty ]

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Dzięki wielkie, wiem których rzeczy mam nie wgrywać i co naprawić, a co dodać, czekam dalej :D

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Dobra, dzięki. Właśnie najwięcej info potrzebuję dotyczących dropu/respu.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...