Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prosze o pomoc w wybraniu hostingu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbe o pomoc w znalezieniu DOBREGO TANIEGO HOSTINGU NA KTÓRYM MOGE MIEĆ DOWOLNĄ ILOŚC SLOTÓW!!!

Znalazłem już FIBER HOST https://fiberhost.pl/ i kiknąłem na VPS ale potem się kapnąłem że to chyba PROGRAM do serwera do swojego procesora.

Jeśli znacie jakiś to prosze o polecenie! Serwer ma być na BUKKIT i przede wszystkim ma być dostęp do FTP inne rzeczy mnie nieinteresują !

Zamierzam zrobić najpopularniejszy serwer w polsce MINI - GAME prosze o pomoc!

Pozdro :)

PS: Najlepiej taki hosting gdzie najpopularniejsze serwery z niego korzystają!

Opublikowano

CraftHost.pl to:

- Najwięcej na rynku przydzielanej pamięci RAM na slot, aż 125MB
- Darmowe 24 godzinne serwery testowe
- Dowolny silnik serwera
- Wydajne maszyny z dyskami SSD i 8 rdzeniowymi procesorami
- Polska lokalizacja maszyn co rzadko oferuje konkurencja
- Item Shop
- Menadżer pluginów który pozwala na ich instalację jednym kliknięciem myszki
- Backup danych serwera gry co 6 godzin. Jako nieliczni dbamy o bezpieczeństwo Twojego serwera.
- Podgląd mapy w 3D
- Zaawansowany lecz prosty w obsłudze panel obsługi
- Pełny dostęp do plików serwera gry przez konto FTP
- Baza danych MySQL
- Możliwość stworzenia pakietu indywidualnego po kontakcie z nami, nawet 200 slotów i więcej
- Płatność SMS, płatność online i przelewem.
- Szybka i sprawna pomoc techniczna

Niedawno się przeniosłem.

Zero lagów i to, co jest opisane wyżej. Niestety nie można zmieniać slotów, ale na pewno dogadasz się

z bardzo miłym człowiekiem od supportu. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

PO 1 mówie że na dowolną ilośc ! wieć żadna pukawka

chodzi mi o to że w każdej chwili moge zmienić na 10000 slotów lub na 100 slotów i jak by co moge wydać 100 zł lub 150 zł

PO 2 chodzi mi o miencraft??? To strona minecraft - zarządzanie serwerem więc żadny TS

Opublikowano

Pierw musisz się zdecydować ile jesteś w stanie wydawać. Następnie czego oczekujesz od serwera. Na końcu musisz odpowiedzieć sobie na pytanie - "Czy jestem w stanie samemu zarządzać maszyną".

Serwisy hostingowe serwerów minecraft są łatwe w obsłudze, ale bardzo ograniczają swobodę. Jeżeli posiadasz wystarczającą wiedzę odnośnie zarządzania serwerem (z poziomu konsoli Linuxa) to powinieneś brać pod uwagę VPS/Dedyki - zależnie od ceny. Obecnie już za 15 złotych miesięcznie możesz dostać serwer z 2GB RAM-u - wada? niestety musisz wszystko zainstalować sam, jave, serwer www, etc. ale wtedy możesz na serwer mc przeznaczyć spokojnie 1,5 GB (bez limitu slotów) czego za 15 złotych nie dostaniesz na różnego rodzaju hostingach (tu zaznaczam, że oferta serwerów nie jest mi obecnie znana)

Opublikowano

Csrv (craftserve) może na pierwszy rzut oka wygląda dobrze, ale tak nie jest. Cały czas jakieś problemy jak nie z FTP to z maszyną, lub wgl. strona się nie wczyta... Polecam CraftHost, nie sugeruj się, że tylko 40 slotów - bez problemu można uzyskać od nich znacznie więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...