Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradniki do SWTOR - na różne tematy

mrozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry zaznaczam, że mam pełne prawa do wszystkich filmów, ponieważ sam je robiłem

• Rejestracja, logowanie, zmienianie obowiązkowych ustawień i ściąganie gry

• Wybieranie serwera i ich rodzaje, opis klas Republiki oraz statystyki w grze

• Postaci Imperium, problem z czarnym ekranem

• Funkcje interfejsu, zmiana interfejsu, skróty klawiszowe i inne

• Jak wykupić subskrybcję do Star Wars The Old Republic

• Crew Skills, zaawansowane klasy oraz zerowanie drzewka skilli

• Wszystko o kompanionach

• Panel Legacy - od czasu powstania tego filmu zostało dodane dużo rzeczy do tego panelu

Mam nadzieję, że te materiały przydadzą się szczególnie początkującym, a weteranom przypominam, że osoba, która zaczyna grę nie potrzebuje dokładnego rospisu klas, taktycznych szczegółów oraz wielu innych mniejszych rzeczy :)

Jeśli nie zabijecie mnie za to, że wrzucam tutaj moje materiały to mam pomysły na inne tematy w których będziemy mogli dyskutować na różne ciekawe tematy :)

Pozdrawiam:

mrozo

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem gdzie napisać, więc przepraszam jak nie tu.

Grałem w SWTOR jakieś 4 dni, odpuściłem, nie zaglądałem przez jakieś 2 miesiące i gdy chciałem się zalogować to mi jakiś komunikat wyskoczył i nie wiem co to znaczy. Skończył mi się darmowy czas gry, muszę kupić suba ? Pomocy!

Medium_eune_59_5_text.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...