Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Hwangi - Pytanie

Dargon 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

seoyoukopia.jpg

Czy ktoś wie co trzeba zrobić, by były textury tego brązowego hwanga? dałem w MySQl taki antiflag jakie mają zwykłe hwangi. Może ktoś wie jakie trzeba dać? ;d

Opublikowano

Wiem , że trochę głupie , ale nie wiem jak wgrać potem to wszystko do folderu z Metina - czytam tematy , ale nie do końca rozumiem .Czy mógłby ktoś mi to tutaj wytłumaczyć żeby nie było spamu na forum.

sygnaexoticsspider.jpg

Opublikowano

Mam pytanie.... Gdzie się zmienia wygląd itemów znajdujących się w EQ? Jaki to jest plik?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak Dodac Ta Zbroje??

Proste, Wypakowywujemy pc z metka 2009 i mamy 2 pliczki do hwanga jeden warrior_lord01.dds i warrior_lord02.dds usuwamy warrior_lord01.dds i nazwe warrior_lord02.dds zmieniamy na warrior_lord01.dds i wklejamy folder "ymir work na dysk D:

Jak zamienic ikone?

Wypakowywujemy locale_pl i wchodzimy do locale\pl\" i otwieramy "item_list.txt" szukamy linijki "11971 ARMOR icon/item/11971.tga" i zamieniamy na "11971 ARMOR icon/item/11979.tga"

Licze na 5*

Opublikowano

Mowisz ze wystarczy tylko antiflag? Mi sie wydaje ze brakuje pliku gr2 dla tej zbroi. JEsli naprawde CI sie udalo zrobic to jako zupelnie nowa zbroje nie kosztem starej to moze opiszesz to na forum ?;>

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...