Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ciekawa broń.

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc ostatnio gram sobie w warz ale nie moge znaleźć normalnej broni tzn. jednej z lepszysch.

Gram 2 tygodnie a posiadam

M4 SEMI

Mossberg590 6x

Sig Sauer 226

Imi tar 21

Broń biała

13x Tactical knife

2x katana

Więc chce mieć lepszy arsenał by wyruszyć do campos i sobie w budyneczku siedzieć i wypatrywać ludzi.

Miejsca w których byłem sam i mniej więcej ogarniałem zombiaki to

Rocky Ford

Campos City

Boulder City

Camp Splinter

Resort Pine Town

Więc moje pytanie jest takie, gdzie znajde dobrą broń do eksterminacji ludzi ? Chodzi mi o jakieś m4 ak aks p90 mp5 mp7 lub snajpe albo inną dobrą broń.

Zapomniałem dodać

Posiadam też interaktywną mapke gdzie pokazuje apteki ambulanse itd. Ale jest też pozycja Loot Pooints kolor Czerwony zielony i pomarańczowy. Który z tych kolorków oznacza item box ?

Opublikowano

Hmmm z M4 Semi i z mossbergiem + pistolecik możesz już kampić. Jak masz Tłumik to do M4 Semi i tak starasz się ludzi z średniej odległości zabijać. A jak ktoś idzie do ciebie bo słyszysz to mossberg.

A tak to trochę dłużej w camp splinter posiedź to ci tam wydropi M4.Lub z boxów w camp splinter. Jak nie to jeszcze mogę polecić West Boulder też tam pare nawet fajnych broni + boxy

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

W West boulder ? stacja metorologiczna ? czy chodzi ci o zachodznia cześć boulder ?

Opublikowano

Lotnisko, lotnisko i jeszcze raz lotnisko. Pełno pistoletów, item boxy i zdarzają się dość często militarne plecaki.

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Ale powiedz mi jak mam wbic sam na lotnisko i przeżyć ? ile leków musze mieć i dm rade z nożem czy musze katane brać ?

Opublikowano

tak ale czy sam ogarne takie miejsca ? tam jest więcej zombie niż w całym boulder... sam nie dam rady

Opublikowano

Skoro wiesz że nie dasz rady to po co pytasz ?

#TOPIC W Campos Splinter ze skrzynek bedzie ci najlawtiej.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

tak ale czy sam ogarne takie miejsca ? tam jest więcej zombie niż w całym boulder... sam nie dam rady

Podałem ci skype na pw moge ci pomóc tam w boulder czy gdzie tam chesz ;)

Opublikowano

Podałem ci skype na pw moge ci pomóc tam w boulder czy gdzie tam chesz ;)

Nie polecam ci brać dobrego EQ gdyż gościu strzeli ci w plecy i tylko stracisz eq.

Main_flamethrower.jpg
Opublikowano

Nie polecam ci brać dobrego EQ gdyż gościu strzeli ci w plecy i tylko stracisz eq.

własne doświadczenie ?

Opublikowano

własne doświadczenie ?

ból dupy przez własne doswiadczenie :P

czemu nie brać dobrego EQ, zanosisz do safe MPCforum'a (oznaczone czerwonymi kółkami na mapie) pakujesz do global inventory albo jebniesz personal lockera gdzies (tylko pls byle nie kod 1234/1111) i tam pakujesz wszystko ;) ja zawsze mam oczy dookoła głowy i na cały dom słysze gre więc zajscie mnie jest praktycznie nie mozliwe :D

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...