Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest?

Sir Manieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś co to jest? To coś jest pokazane na tym filmiku

w 40sekundzie. Chodzi mi o to pudełeczko z włącznikami (on tym włącza światła). Nie chodzi mi o voltomierz tylko to pod nim :) Proszę napiszcie jak to się nazywa i ile mniej, więcej to kosztuje. Z góry dzięki za pomoc ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Przełącznik do świateł i sterownik migaczy, sam go zrobił. widać nie oglądałeś filmu do końca

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przełącznik do świateł i sterownik migaczy, sam go zrobił. widać nie oglądałeś filmu do końca

Nie odzywaj się jak nie wiesz... -.- Przecież to można kupić w każdym sklepie elektronicznym tylko nwm jak to się nazywa. Z dołu podłącza się kableki i tymi pstryczkami (góra/dół) się coś włącza i wyłącza...

Chodzi mi o to 2q07fyu.png

Tylko, że ja chce parę w takim pudełeczku plastikowym jak ma on (on to nazwał swoją "deską rozdzielczą")

EDIT: Chyba, że porobił dziury w pudełeczku i powkręcał tam te przełączniki :D

Wie ktoś może skąd można zdobyć takie pudełeczko? :D bo nie mam pomysłu skąd mogę takie wziąć.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

A co napisałem, sam robił. Pudełko kupi w sklepie elektronicznym czy nawet w mydelniczke zwykłą upchać, przełączniki, układ do migaczy po kilka złotych. W 40zł można się zmieścić.

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...