Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bojownik i strzelba do pistola

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy strzelba do pistola dziala tak, ze moge i normalnie strzelac i przelaczyc sie na strzelbe, czy tylko dziala strzelba i drugie pytanie, czy oplaca sie kupic bojownik royal?

Opublikowano

Strzelba działa tak że masz dwa magazynki z czego jeden do strzelania PPM ze strzelby, a drugi LPM do zwykłego strzelania.

Opublikowano

Jak wyzej, co do bojownika. Normalnie nie, bo jakis super nie jest, ale na przecenie jak najbardziej.

Pojedyncze strzaly i sredni zasieg, dobre polaczenie np z maszyna ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@up starcisz 999f na jeden dzień wg. mnie nie warto. Laser na Zołnierza nie jest tak dobry jak na gunnera ale dalej jest dobry. Ale ja polecam ci kupić Super/Uber sr smg.

Opublikowano

mam m16 i elita m16 1 klasy czy jakos tak... i tak, zamierzam kupic super reczna armate harriego, bo mam az 4 modyfikacje. Dzisiaj wylosowalem granatnik do strzelby, dobra jest?

@UP paniedorszu mozesz wyrazic sie jasniej bo nwm co to sr smg.

Opublikowano

@up tak dokup super ręczną armatę harrego bo razem z m16 tworzą ardzo dobry set. A sr smg to pistolet maszynowy na bliski dystans czyli takie m16 itp. CO od granatnika to dla mnie jest słaby bo szybo wybucha. Jak do pistoletów maszynowych jest ok tak do strzelb nie bardzo. No chyba że strzelasz mandosom pod nogi.

Opublikowano

@UP

Jeśli ktoś chowa się za np. ogrodzeniem - murkiem, jak kto woli - przy odrobinie wyczucia, strzelając z granatnika koło jego głowy, przeciwnik lekko podskakuje. Można wtedy sięgnąć go SG. W takich przypadkach jest pomocny.

@2UP

Jeśli dokupisz LR Pistola, będzie dobrze. Chociaż SR SMG oraz LR SMG to również bardzo dobry build - szczególnie przy BB lvl 5 ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...