Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]... Fundsy w BFH

pac96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, szukałem nie dawno sposobu na zdobycie funds'ów i znalazłem filmik na yt. Przedstawiał on, że powinno się zrobić nowe konto w bfh i wbić 7lvl po, którym powinienem wejść na mój email i szukać wiadomości od bfh w której miał być kod na 30k

funds.. i 11k tej drugiej waluty (sorry zapomniałem)...Nie stety nic nie było a myślałem, że coś będzie z tego, bo filmik miał dużo like'ów...a mało dis like'ów czy jak to się tam pisze.Z góry dzięki.

Pozdro.

PS:piszę z telefonu i sorry za błędy

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, szukałem nie dawno sposobu na zdobycie funds'ów i znalazłem filmik na yt. Przedstawiał on, że powinno się zrobić nowe konto w bfh i wbić 7lvl po, którym powinienem wejść na mój email i szukać wiadomości od bfh w której miał być kod na 30k

funds.. i 11k tej drugiej waluty (sorry zapomniałem)...Nie stety nic nie było a myślałem, że coś będzie z tego, bo filmik miał dużo like'ów...a mało dis like'ów czy jak to się tam pisze.Z góry dzięki.

Pozdro.

PS:piszę z telefonu i sorry za błędy

Przekręt, mój kolega dał się zrobić, ten koleś, nie pamiętam nazwy, dowalił sobie lajków programem LIKE YT, i wmówił ludziom że dostaną 30k Funds i 11 K VP, to shit robi to po to aby samemu dostać prezenty związane z rekrutacją.

mhraed.png

Opublikowano

To jest tak: rejestrujesz nowe konto z reflinka, wbijasz na nim 7lvl i dostajesz 1350VP na głównym koncie a to nowe co założyłeś dostaje na jeden dzień wzrost XP. Jak do 60 dni kupisz na tym nowym koncie 15000 funds lub więcej to na tym starym dosaniesz 3500 funds.

Opublikowano

Hehe ref linki (na MPC zakazane). Lepiej kupić a nie srać się z paroma kontami ;) Ja kiedyś robiłem pierdyliardy kont dla Clawa xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...