Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy gracz - zasady?

Shadow963852

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć najważniejsze informacje o tej grze?

1. Jeśli chodzi o serwery to jakie wybrać? Czytałem, że małe lvl nie mają co się pchać na pvp.

2. Chcę grać naturą, co będzie najlepsze dla takiej postaci? Albo ewentualnie Mental?

3. Jakieś podpowiedzi, rady? Nie wiem gdzie mam nabijać lvl, ogółem mało orientuje się w mieście.

Z góry dziękuję za odpowiedzi, a jeśli taki temat już gdzieś był i zostało wszystko o co pytam wytłumaczone, prosiłbym jeszcze tylko o link do tego :P

Opublikowano

1. do wbijania leveli najlepiej wybrac server pve. jezeli bedziesz chcial zmienic na pvp mozesz to zrobic w phase shifterze na srodku watchtower, albo analogicznie poszukac phase shiftera w hall of doom

2. natura jest swietna w healowaniu, ale trzeba sie sporo nauczyc o stylu gry ta postacia. jezeli moglbym cos poradzic bierz mentala i rob dps'a - naprawde wymiata :)

3. w 3 zakladce menu (journal) masz misje do wykonania za ktorych ukonczenie dostajesz puinkty xp i dzieki temu podnosisz swoj level

Opublikowano

Dzięki wielkie :) Jak na razie gram Mental/Staff (gdzieś przeczytałem, że to dobre na początek) i mam 10 lvl. Nie bardzo wiem tylko gdzie się kupuje różne rzeczy i jakie. Mógłbyś mi jeszcze wyjaśnić co to jest ten DPS? I czy są w tej grze jakieś potiony? Bo chyba czegoś takiego nie mam ;d

Opublikowano

na poczatku nic nie musisz kupowac - wszystko czego potrzebujesz dostaniesz po ukonczeniu misji :)

jedyne na co mozesz wydawac uzbierana kase to naprawy - najlepiej wejdz do jakiegos klubu/posterunku, idz do konca i w lewo. na koncu bedziesz mial sprzedawcow u ktorych mozesz dokonac naprawy ekwipunku (repair)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...