Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] War Rocka dla siebie

JohnTerryFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-interesują mnie tylko zagraniczne

-możliwość kupienia NXów

-brak cheaterów

-brak czasu przeładowywania(wystarczy zmienić slot)

- da się normalnie zarejestrować.

Najbardziej chodzi mi o brak czasu przeładowywania i brak hackerów, kompletny brak, nie że jest raz na jakiś czas.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Powiem ci tyle. Żaden WarRock nie spełnia twoich wymogów. Taki idealny już nie istnieje (mowa o WRPSP on spełniałby twoje wymagania, ale wiadomo ... Serwer już jest dawno off.)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Takie cos to mozesz sobie napisac w dziale metina xD

Zacznijmy od tego ze nie ma serwera ktory spelnia chocby dwa wymagania jednoczesnie, przynajmniej aktualnie bo wczesniej bylo wrpsp, jak up napisal. Na taki ideal serwera trzeba bedzie jeszcze troche poczekac.

Opublikowano

Powiem ci tyle. Żaden WarRock nie spełnia twoich wymogów. Taki idealny już nie istnieje (mowa o WRPSP on spełniałby twoje wymagania, ale wiadomo ... Serwer już jest dawno off.)

nawet wrpsp nie byl idealny lecz chyba z privów był najlepszy(moje skromne zdanie)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Takie cos to mozesz sobie napisac w dziale metina xD

Zacznijmy od tego ze nie ma serwera ktory spelnia chocby dwa wymagania jednoczesnie, przynajmniej aktualnie bo wczesniej bylo wrpsp, jak up napisal. Na taki ideal serwera trzeba bedzie jeszcze troche poczekac.

Mnie nie interesują servery tylko wersje zagraniczne War Rocka, tak jak na przykład chiński lub filipiński. Nie interesuje mnie Global i prywatne servery, bo tam na pewno nie ma i nigdy nie będzie szybkiej zmiany slota, żeby móc przeładować broń.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Indonezyjski - Bieda, brak możliwości kupna NX, wymagana zmiana IP, mało broni, brak przeładowania slotem

Japoński - Brak możliwości kupienia NX, wymagana zmiana IP, przeładowanie slotem(chyba), wszystko po japońsku, możliwe hacki

Chiński - Niemożliwa rejestracja, mało broni, nowy WR, hacki

Koreański - Niemożliwa rejestracja, dużo broni, przeładowanie slotem, nie wymagana zmiana IP, wszystko po Koreańsku, brak hacków, możliwość kupienia NX

Filipiński - Wymagana zmiana IP, możliwość kupienia NX, brak przeładowania slotem, dużo hackerów

Inter- Wiadomo

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Indonezyjski - Bieda, brak możliwości kupna NX, wymagana zmiana IP, mało broni, brak przeładowania slotem

Japoński - Brak możliwości kupienia NX, wymagana zmiana IP, przeładowanie slotem(chyba), wszystko po japońsku, możliwe hacki

Chiński - Niemożliwa rejestracja, mało broni, nowy WR, hacki

Koreański - Niemożliwa rejestracja, dużo broni, przeładowanie slotem, nie wymagana zmiana IP, wszystko po Koreańsku, brak hacków, możliwość kupienia NX

Filipiński - Wymagana zmiana IP, możliwość kupienia NX, brak przeładowania slotem, dużo hackerów

Inter- Wiadomo

Dziękuję, że tak szczegółowo to opisałeś.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Dodam wersję, którą polecam bo grałem :D

Tajwańska wersja, cheaterów rzadko się spotyka, lecz plusów i minusów Ci nie wypiszę bo ich szczegółowo nie znam ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...