Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Natan2006 aka Butcher czekam na dowody :-)

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię, że nikogo nie oczerniam ale proszę o Twoje nagrania z tych o to fragów. Mówiłeś że mi dasz więc czekam :-)

1. Szedłem na C i gdy się wychyliłem to od razu widziałeś gdzie jestem, może i mnie słyszałeś lecz chciałbym to zobaczyć.

2. Także byłem na C, mimo to mnie słyszałeś :-)

3. Dość szybko Ci równo na mnie namierzyło.

Powtarzam, że nie osądzam, jednakże mówiłeś, że możesz nagrać także chciałbym zobaczyć te akcje :-) Pozdrawiam i ogólnie było GG. Później obrobię i wstawię.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Natanie aka Butcherze czekam na proofy :-) Nie sądzę, że masz hacki ale mówiłeś że mi pokażesz te video...O ILE NAGRYWAŁEŚ. Ja rozumiem, że to w sumie hackerskie forum ale bardzo dobrych graczy meczysz aby z Tobą zagrali, oni wyciskają poty by wygrać a tymczasem bawisz się hackiem? Mam nadzieje, że każdy mnie zrozumie i też chciałby wyjaśnień. Twoja wymówka, że masz konto 3 lata nie jest wymówką.

DAWAJ PROOFY.

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

Jak dla mnie prefire jak nic. Nie możliwe, że Cie tak szybko znalazł jak stałeś w miejscu. Jak grał ze mną też były podobne sytuacje, że nagle wyskoczył mimo tego, że stałem schowany. Taki proof co teraz Natan wstawiłeś nic nie znaczy. Daj normalnego proofa.

btw Szedłeś*

674071459604241683421.gif

Opublikowano

to 3 to w sumie nie wiadomo, bo to nexon.
w 2 to mogl cie slyszec lub widziec i najpierw campil a potem pomyslal zeby isc.
1 Info od boga xD (slyszalem ze ostatnio mix pola gra)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Nie no wszystko ok, tylko powiedział, że da mi video naszej gry...więc czekam :s

_SniiP_IgoR_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...