Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomocy! Jak usunąć itemki z serwera (bronie itp)

songo5482

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka pomoże mi ktoś ? Chce usunąć itemki ze serwera np jakieś gówniane bronie jakieś szmaragdy itp hwangi uje muje dzikie węże chce zeby były same ietmki do stalki i truciaka / syriusza no może niebiana jeszcze ale nie wiem jak je usunąć pozostałe itemki pomoże mi ktoś ?

Opublikowano

rozpakuj locale_Pl, locale.pl.ui, teraz skopiuj plik item_proto. Następnie pobierz metin2 file archiver od Kemra, i rozpakuj za jego pomocą ten plik. Powinien Ci się pojawić plik item_proto_dump.xml, teraz tylko CTRL + f w notepadzie,szukasz itemów po ID lub nazwie i usuwasz wpisy z tymi itemami których nie chcesz. Potem pakujesz item_proto, wrzucasz do local_pl, kapujesz i gotowe

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Nie moge znaleść pliku "item_proto_dump.xml" mam tylko inne patrz na screna ( pliki po rozpakowaniu locale_Pl )

@edit Wiem już który to plik item_proto ale nie dam rady go rozpakować

@edit 2 Dobra już wiem wszystko ;) Dzięki tak czy siak za pomoc ;) Wystarczyło pomyślec na d twoim wpisem ;D

post-712571-0-66372400-1376306784_thumb.jpg

Opublikowano

Czytaj dokładnie musisz wziąć plik mob_proto on na screnie się znajduję i go rozpakować file archiverem, dopiero wtedy otrzymasz plik .xml

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...