Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Generator] Tematów Do Hamachi (Beta)

DeadMen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"VirutalMT2"

2ENTER

Witam! Przedstawiam wam mój prywatny serwer o nazwie "VirtualMT2"Wiedz, że czekają na Ciebie niebezpieczne bitwy! ENTER Twój poziom doświadczenia zostanie podwyższony! ENTER Dzięki temu zyskasz przewagę nad licznymi potworami, które będą plądrować co jakiś czas miasto ! ENTER Również, gdy zaczniesz zabijać potwory, znajdziesz w nich o wiele więcej rzeczy, niż można się spodziewać ! ENTER Zostało to spowodowane wcześniej wspomnianymi atakami.

2ENTER Aby rozpocząć tak nie łatwą misję, należy podłączyć się do następujących sieci: ENTER "virtualmt2-1" ENTER A żeby wejść do wcześniej wymienionych sieci, należy wpisać następujące hasło: "metin2" 2ENTER Aby dołączyć do wyprawy należy zarejestrować się na stronie, ale dopiero po podłączeniu do sieci! : ENTER

To jest ukryta treść, proszę

2ENTER

Podane tutaj ustawienia, zostaną wykorzystane podczas twojej wyprawy po zwycięstwo! ENTER -Ilość zdobywanego doświadczenia (x"1000") ENTER -Ilość zdobywanych yang (x"1000" ENTER -Ilość zdobywanych przedmiotów(x"1000"

2ENTER Link do plików Polskiego i Chińskiego, gdzie należy zmienić Ip w pliku mc.txt na "335343345435" ENTER

ENTER Skan: ENTER

2ENTER "Ten serwer nie jes betąGM daje itemki itp zapraszam" 4ENTER Gotowiec by kaje11 ©

tal będzie to wyglądało mniej wiecej UP 5 leci

bdccLsFwED.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"ss"

Witam! Przedstawiam wam mój prywatny serwer o nazwie "ss" Wiedz, ze czekaja na Ciebie niebezpieczne bitwy! Twój poziom doswiadczenia zostanie podwyzszony! ENTER Dzieki temu zyskasz przewage nad licznymi potworami, które beda pladrowac co jakis czas miasto ! Równiez, gdy zaczniesz zabijac potwory, znajdziesz w nich o wiele wiecej rzeczy, niz mozna sie spodziewac ! Zostalo to spowodowane wczesniej wspomnianymi atakami.

Aby rozpoczac tak nie latwa misje, nalezy podlaczyc sie do nastepujacych sieci: ENTER "sss" "s" "s" "ss" "ss" A zeby wejsc do wczesniej wymienionych sieci, nalezy wpisac nastepujace haslo: "ss" Aby dolaczyc do wyprawy nalezy zarejestrowac sie na stronie, ale dopiero po podlaczeniu do sieci! :

Podane tutaj ustawienia, zostana wykorzystane podczas twojej wyprawy po zwyciestwo! -Ilosc zdobywanego doswiadczenia (x"ss") -Ilosc zdobywanych yang (x"ss" -Ilosc zdobywanych przedmiotów(x"sss"

Na ponizszym obrazku zostaly przedstawione przedmioty, które mozna zakupic w centrum miasta !

"sss"

Aby zagrac na przedstawionym serwerze, nalezy sciagnac, a nastepnie wkleic do folderu Metina z 2008 roku lub tez do Chinskiego Clienta plik pod nazwa Spolszczenie Do Serwera! Spolszczenie do serwera :

A tutaj zostaje zamieszczony skan pliku, gdyz wazne wiedziec, czy plik nie zainfekuje naszego komputera !

Link do plików Polskiego i Chinskiego, gdzie nalezy zmienic Ip w pliku mc.txt na "ssss"

Skan:

"ss" Gotowiec by kaje11 ©

Opublikowano

Weź mi wrzuć pliki, które są na tym twoim serwerze, może uda mi się zmodyfikować je, tak aby przy generowaniu było dodane <br> i żeby wszystko było w porządku.

Opublikowano

Weź mi wrzuć pliki, które są na tym twoim serwerze, może uda mi się zmodyfikować je, tak aby przy generowaniu było dodane <br> i żeby wszystko było w porządku.

Tak się nie da ... JavaScript tego nie obsługuje, rozumie to jako błąd w kodzie ...

A pliki ... to tak robisz ...:

PPM> Zapisz plik, lub coś w tym rodzaju ...

To jest tylko jeden plik ...

... Szkoda, że 2 tygodni męczenia poszło na marne ... Każdy mały błędzik w kodzie powodowało nie generowanie się tematów ...

No ale cóż, nie zawsze trud jest nagradzany ...

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano
Tak się nie da ... Javascript tego nie obsługuje, rozumie to jako błąd w kodzie ...

Ale czy ktoś powiedział że ja to w JS będę robił? Nie!

Postaram napisać mały generator w PHP.

• Dodaj nową pozycję...