Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólne działanie strony.

HastenQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym tutaj poprosić o pomoc kogoś kto się na tym zna.

Otóż mam taki problem, że na moim komputerze i laptopie (na obu stosuję Mozillę Firefox i najnowsze sterowniki, flashe, itd.) nie działają wszystkie 'Spoilery', 'Napisz' i inne podobne.

Sądzę, że jest to w pewien sposób związane z moim kontem ponieważ stało się to nagle na obu maszynach.

Jakby ktoś mógł pomóc to z góry dziękuję. A jeżeli nie jasno się wyraziłem to powiedzcie, za bardzo nie wiem jak dokładniej to opisać.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Jest jeszcze inny problem, podczas edycji postów nie mam żadnych opcji do wyboru, a wszystkie polskie znaki otrzymują dodatkowy kod (#-280;) lub coś w ten deseń, wie ktoś o co chodzi?

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Spróbuj użyć programu "CCleaner" (służy do czyszczenia zbędnych rzeczy z systemu, przeglądarki, zepsutych kluczy rejestru itp.)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

mam to samo, czyscilem cookies i wszystko inne, zmienilem przegladarke i dalej to samo :z

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Wyczyściłem już CCleanerem, zmieniłem przeglądarkę i na jakieś 20 sekund było, ale potem zniknęło, naprawdę nie wiem co się dzieje.

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

A jak wyczyścisz jeszcze raz to będzie znów (na chwile) działać?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie, działało mi tutaj na Firefoxie przez 20 sekund, potem 20 sekund na Chromie i po użyciu CCleanera nadal nie działa, musiałbym pewnie odinstalować Firefoxa, aby mi znowu na 20 sekund zadziałało.

FP8kfDX.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...