Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PLUGIN] Ochroń swój serwer przed atakami botów!

Crafcik14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AntiBotTOP.png

Witajciee! Ten plugin zabezpieczy twój serwer przed wchodzeniem tzw. "botów" na twój serwer. Zapraszam do czytania. xD

INSTALACJA

1. Wklej "AntiJoinBot.jar" do folderu "plugins" i odpal serwer.

2. Utworzy to folder pod nazwą "AntiJoinBot" , w nim znajdziesz plik konfiguracyjny. ( w nim radzę nic nie zmieniać )

3. GOTOWE !

LINK

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/easy-anti-join-bot-proxie/

SCAN

OFFICIAL PAGE ;*

Dziękuje za oglądanie .

czo mi usuwajo sygny? xD

Opublikowano

Ale co ten plugin robi dokładnie hmm? opisz...

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

ehh czytać was nie nauczyli ? "Chron swój serwer przed atakami botów" czyli jak na niektóre serwy wchodzą te nicki tak szybko i cały czat za spamują to własnie blokuje te boty proooosze was logika.....

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Prosze Opisz Plugin Dokladnie krok po kroku a nie Witajciee! Ten plugin zabezpieczy twój serwer przed wchodzeniem tzw. "botów" na twój serwer. Zapraszam do czytania. no dobrze ale co ja mam tutaj przeczytac

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Nic nie napisałeś w tym tutorialu , nie zachęciłeś mnie , lecz plugin przydatny .

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

Dobra, ale jeżeli wbijają boty na różnych IP? Raczej nie zablokuje, no chyba że plugin pozwala wejść co ileś sekund.

Ale to i tak bezsensu :P

Opublikowano

Może nie zdarzył wam się kiedyś nagły "atak" wchodzenia ludzi na serwer z nickami zzzdad, ddadz, dadda , ale mi tak. To bardzo wkurza i czasem nie może poradzić nawet ban-ip. Dlatego właśnie są takie pluginy, które blokują takie bociki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...