Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiana procesora itp pod Metin2

SlajD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam zamiar wymienic stare elementy kompa na nowe ponieważ metek sie scina , posiadam AMD Athlon 1.14 GHz , 512 MB RAM , RAEDON 9200 SERIES . Myslalem o jakims procku i3 [ ewentualnie i5] , 3 GB RAM a co do karty to nie mam pojecia byle by nie kosztowala ponad 500 zl , Czekam na odp ;]

Przypominam komputer pod gre Metin2

Opublikowano

Napisz ile masz na całą zmianę. Bo tu najlepiej by było kupić cały nowy komputer, a z tego chyba nic już by się nie nadało.

Opublikowano

Zasilacz dokladnie jutro spr ale z tego co widze to 300W , + na zamiane mam okolo 2000zl

No wlasnie laptop po 2 latach padl , komp po odkurzeniu wytrzymal 3 miechy i myslalem ze cos da sie uratowac :D

Licze na wasza pomoc , badz jakis nowy [ caly ] komputer bylby odpowiedni do tej gry

Opublikowano

Ja mam u siebie typka w miescie co ma sklep komputerowy ale sklada je w zaleznosci co chce klient i doradza , mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie

Opublikowano

Ale on ci da jakieś najgorsze podzespoły co mogą być powciska ci jakieś szroty zasilacz z czarnej listy itd.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

I pobieraja dodatkowo jakies 500-1000zl marzy za sprzet...

Masz tutaj gotowy zestaw z polecanych za 2162zl:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=73693&s=77392&s=50391&s=72175&s=72556&s=73501&s=63363&s=70416&s=15240

Ten zestaw możesz brać. Chyba nie zamierzasz podkręcać?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...