Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do Margonem

Redes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja polecam wrócić do gry tylko na angielski serwer. Ostatnio sam wróciłem do gry na angielskie margonem i przynosi mi większą frajdę z gry niż polskie , ponieważ na angielskim margonem mamy bardzo fajnie rozbudowany system questów, mniej graczy, czas odrodzenia po walce przegranej jest mniejszy. Elity i elity 2 są mniej oblegane niż na polskim margonem. Wszystko jest tańsze niż na pl.

xxx

Opublikowano

Mapy na ang takie same sa jak na pl? a jak tak to czy da sie zobic myk z "szybszym ladowaniem gry"?

@top

Polski margonem to maszynka na kase i to straszna ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Mapy na ang takie same sa jak na pl? a jak tak to czy da sie zobic myk z "szybszym ladowaniem gry"?

@top

Polski margonem to maszynka na kase i to straszna ;/

Mapy są takie same. Szybsze ładowanie gry nie działa na ang.

xxx

Opublikowano

Na pl warto, ale trzeba znaleźć sobie normalnych znajomych/klan żeby czerpać frajdę z gry, bo wielu noobków może wkurzyć. Co do wersji angielskiej - nie grałem zbyt wiele - ale pisanie po polsku a zwłaszcza przeklinanie to pewny perm ban. Także jeśli czujesz się na siłach pisać po angielsku, to możesz próbować.

Ja bym spróbował na polskim, ewentualnie wskoczył na Nerthus lub jakiś priv. Jeśli masz trudności ze znalezieniem w grze ogarniętych ludzi, to możesz też zajrzeć na ts3 margonem, które jest pod adresem ts.margonem.pl

Arcymistrz
Opublikowano

Wracaj, jednak...

PL jest taki, że na 60 musisz mulić elity 2 aby mieć kasy na rozwój postaci, dobry klan, aby cokolwiek z herosów dostać i czas.

Ja osobiście wbiłem 60 tropem i 61 palem na PL'u i skończyłem grę na PL, ale gram w ANG wersji. Jest mniej ludzi, zakaz używania języka polskiego, ale są Polskie klany, w których często są fajni, zgrani ludzie pomagających i szukających herosów.

Wracaj. Jak masz dużo kasy na SŁ ( min. 30 zł sms co miesiąc ), dobrą ekipę do gry i czas ew. szczęście to PL.

Jeśli nie chcesz wydawać dużo kasy na SŁ, a chcesz mieć frajdę, a nie denerwowanie się, że jest 10 ludzi na Razulgagu, to ANG :)

Na ANG wersji wbiłem w 3 i pół dnia 50 lvl tancerzem z 4 unikatami, ale mi się znudził tancerz i gram magiem ;). ANG ma lepszy silnik

Opublikowano

Angielskie, Angielskie ;D Według mnie to lepiej grać na Polskim może jest tam więcej noobstwa, bo już się rozkręciło, więcej dzieci itp. Ale pamiętajmy że tam można zdobyć wspaniałych znajomych. Dostać się na priv i wgl :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to wróciłem po dłuuuugiej przerwie do Margonem, ale to na Angielski serwer :)

1350220650-U274919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...