Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja pierdole ;O ale gimb

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Znajomy przesłał mi aska pewnej dziewczyny i muszę powiedzieć, że krew mnie zalewa jak widzę takich gimbów :O.Gościówa ma 15/16lat i chwali się jak się naebała, ile wypiła piw na imprezie itd. Link do asku

http://ask.fm/darjajestem

Co się dzieje z młodzieżą ;/? wszędzie gimby, jakieś cioty słeg czy innym kurwa yolo itd.

Opublikowano

A tak na prawdę to nawet łyczka się nie napiła piwa a co dopiero wódki po prostu chce być fajna i myśli że ktoś jej w to uwierzy.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Zasób słów tej laski zmieściłby się na kartce A4 złożonej sześć razy i jeszcze troszkę miejsca by zostało, żenada.

Nie wiem, co się dzieje z dzisiejszą młodzieżą, ale wszystko zmierza w bardzo złym kierunku.

Admin Cienia
Opublikowano

po prostu chce być fajna i myśli że ktoś jej w to uwierzy.

Nie rozumiem jak można być "fajnym" wypowiadając się w tym stylu i z takim zasobem słownictwa. Może zaimponuje tym komuś na podobnym poziomie, bo innych normalnych ludzi zdecydowanie odstraszy i zniechęci. Jak patrzy się na niektóre osoby w takim wieku to zgroza, wydaję się że kolejne pokolenia idą w gorszym kierunku.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak można być "fajnym" wypowiadając się w tym stylu i z takim zasobem słownictwa. Może zaimponuje tym komuś na podobnym poziomie, bo innych normalnych ludzi zdecydowanie odstraszy i zniechęci. Jak patrzy się na niektóre osoby w takim wieku to zgroza, wydaję się że kolejne pokolenia idą w gorszym kierunku.

Widzisz - dlatego mówię, że społeczeństwo zmierza w złym kierunku. Bo teraz wyznacznikiem "fejmu" dla młodzieży jest ilość wypitej wódki czy przebytych melanży w tygodniu, a nie to, co naprawdę wartościowe. Pomijając oczywiście fakt, że teraz dziewczyna, która 'daje dupy' jest lepsza od tej, która się szanuje.

Opublikowano

Porażka przez duże 'RZ'
Współczuję jej tego, że jest na tyle ograniczona że chwali się tym ile to wypije.
Rozumiem że młodzi faceci sobie nie raz na imprezach urządzają nawet konkursy picia, ale chwalenie się tym publicznie przez 15-letnią dziewczynę aby zabłysnąć..
Quo vadis..?

7yo9.png

Opublikowano

Bo teraz wyznacznikiem "fejmu" dla młodzieży jest ilość wypitej wódki czy przebytych melanży w tygodniu, a nie to, co naprawdę wartościowe. Pomijając oczywiście fakt, że teraz dziewczyna, która 'daje dupy' jest lepsza od tej, która się szanuje.

Z tego co zdażyłam przez kilkanaście sekund wyczytać (więcej nie wytrzymałam, bo oczy krwawiły), to dziewczynka sobie ładnie poczyna w Mielnie. Doskonale wiem, co się tak z takimi jak ona dzieje. Będzie miała wiele powodów do "chwalenia się". +100 do fejmu. Jest to sztandarowy przykład zachowania większej części dzisiejszej młodzieży. Mają swoje kółko wzajemnej adoracji i żadnych wzorów do naśladowania. Każdy mądrzejszy będzie na nich patrzył z politowaniem.

Co uczyniło Cię dziś szczęśliwą osobą?

Zaproszenie na domówkę. xD

To i cała reszta - dowód, że nasza cywilizacja chyli się ku upadkowi. Moralność już nie jest już pożądana. Bardzo obawiam się tego, co będzie za kilkanaście/dziesiąt lat... kto będzie tym krajem [/światem] rządził? Ludzie nie zginą od bomby atomowej czy ataku kosmitów. Ludzi zabije ich własna głupota.

#don't care

Opublikowano

najgorsze jest to, że to nie jest jedyny taki ask :c

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Najgorsze jest to, że nikt nie może z tym nic zrobić. Aby być lubianym trzeba się wyróżnić z tłumu w sposób wulgarny, a przecież każdy nastolatek chce mieć przyjaciół... i tak to się ciągnie.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że nikt nie może z tym nic zrobić. Aby być lubianym trzeba się wyróżnić z tłumu w sposób wulgarny, a przecież każdy nastolatek chce mieć przyjaciół... i tak to się ciągnie.

Powiem krótko - śmierć konformistom. Ja swoje dzieci mam zamiar nauczyć podstawowych wartości oraz tego, że nastoletnie przyjaźnie oraz "szacunek kolegów" to nie najważniejsze w życiu rzeczy. Jak się dziatwę puszcza samopas, to potem się takie kwiatki po mieście (i, jak widać, również po internecie) szwędają.

#don't care

Opublikowano

ostatnio sobie taki randomowy teścik zrobiłem : D Uznacie mnie za dziwnego, ale co tam. Na asku paru dziewczyn, które pojawiły mi się tak o, jak wszedłem tylko na niego, poprosiłem o zdjęcie nóg. 3/5 dały...

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Taka moda. Dziewice za 9k, lans piwem i dzieciakiem w gimbazie. Nastolatki w każdą sobotę leżą w rowie po nocnej grze w ruchable z NIEZNAJOMYMI. SWAG YOLO - czyli kurwa zima a debile popierdalają w rozpietej kurtce zeby widać było naszyjniki koszulke z jakimś napisem brzmiącym jakby wpierdalal konskie gówno na sniadanie, no i spodnie od kolan niżej, bo YOLO kurwa.

Generalnie, oglądając się na te dzisiejsze gimnazja, na wartosci jakimi kieruje sie młodzież można dojść do wniosku ze świat jest zdecydowanie popierdolony. Dzisiaj nie ma znaczenia co człowiek czuje, co myśli lecz to co jest na topie. Wszyscy podążają za pierdolonym tłumem debili zamiast samemu utworzyc swoj własny pogląd na sprawę, ale nie. Bo po co. Zawsze warto zapierdalać za znajomymi, robić to co oni. Wpasować się w tłum. Bedzie YOLO. Bedzie SWAG. Ja pierdole.

Opublikowano

Dwa piwa, tabletka i jest co ruchać...

Trochę to płytkie (takie myślenie, chuj z tym) ale tak jest i tak myślę o takich idiotkach. Niektórzy nie wyrosną z tego "głupiego" wieku...

PS a potem modły żeby prokurator nie wpadł xD

e:

Taka
moda. Dziewice za 9k, lans piwem i dzieciakiem w gimbazie. Nastolatki w
każdą sobotę leżą w rowie po nocnej grze w ruchable z NIEZNAJOMYMI.
SWAG YOLO - czyli kurwa zima a debile popierdalają w rozpietej kurtce
zeby widać było naszyjniki koszulke z jakimś napisem brzmiącym jakby
wpierdalal konskie gówno na sniadanie, no i spodnie od kolan niżej, bo
YOLO kurwa.

Generalnie, oglądając się na te
dzisiejsze gimnazja, na wartosci jakimi kieruje sie młodzież można
dojść do wniosku ze świat jest zdecydowanie popierdolony. Dzisiaj nie ma
znaczenia co człowiek czuje, co myśli lecz to co jest na topie. Wszyscy
podążają za pierdolonym tłumem debili zamiast samemu utworzyc swoj
własny pogląd na sprawę, ale nie. Bo po co. Zawsze warto zapierdalać za
znajomymi, robić to co oni. Wpasować się w tłum. Bedzie YOLO. Bedzie
SWAG. Ja pierdole.

Jeszcze jebani słuchają chujowego rapu "z przekazem" i takie rzeczy odpierdalają

Opublikowano

Elo,

Znajomy przesłał mi aska pewnej dziewczyny i muszę powiedzieć, że krew mnie zalewa jak widzę takich gimbów :O.Gościówa ma 15/16lat i chwali się jak się naebała, ile wypiła piw na imprezie itd. Link do asku

http://ask.fm/darjajestem

Co się dzieje z młodzieżą ;/? wszędzie gimby, jakieś cioty słeg czy innym kurwa yolo itd.

Też nienawidze tego słeg...

Opublikowano

ja tam patrzę na pewną osobę na ask, która jest tak zje*ana że aż mi jej żal :/

Ktoś jej do łba próbuje wbić że jest popierdolona jak worek kartofli, a ona napierdala tekstami "Wyjdź na dwór", "Ból dupy".

Próbują jej uświadomić że myśli że jest nie wiadomo kim... ale ona i tak ma swój GIMBAZA TEXT "ZAZDROŹCICIEM MI" ;x

No nie da się pewnych osób nawrócić normalnie, trzeba hejcić aż zrozumieją ;x

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

This user has disabled their account. Beka troszkę,chciałem się pośmiać.Żałosne jest zachowanie niektórych.Na szczęście jest jeszcze troche tych normalnych ludzi.Zastanawia mnie tylko co ona będzie robiła jak będzie już dorosła? Sprzątała? ;x

Opublikowano

This user has disabled their account. Beka troszkę,chciałem się pośmiać.Żałosne jest zachowanie niektórych.Na szczęście jest jeszcze troche tych normalnych ludzi.Zastanawia mnie tylko co ona będzie robiła jak będzie już dorosła? Sprzątała? ;x

Będzie dupy dawała jak każda inna nastoletnia polka

@Topic

Nie zauwazyłem tego. U gimbów to jest normalne, ze sie chwala sam jestem gimbem i sie chwale jak gimby uprawiają sex to nikt pretensji nie ma :D

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

kurwa, po chuja ludzie ją hejtowali, przez to, że wyłączyłą konto ja tego nie zdążyłem zrobić :C

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...