Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bronze -> silver

Piekarzewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będą chcieli Cię sprawdzić więc będziesz dostawał mniej punktów , jeśli będziesz wygrywał większość to zajmie Ci to 2 dni ;)

Opublikowano

Dobra, a teraz szczerze.

Zajmie Ci to 15-100 gier, nie dlatego, że jesteś słaby bądź cokolwiek innego, ale będziesz musiał popracować nad swoim 'elo'.

Może być też mniej, ale wątpię abyś miał 10 gier win streak. Powodzenia!

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Ja mając 15 punktów w brązie 1 wygrałem 11 gier pod rząd i wbiłem się do serii ;p następnie win 2 lose 2 winy i silver 5 ;p Tak więc ciągle wygrywając 1/2 dni.

Zeby wyjść trzeba 3 wygrane a nie dwie prosie

@Top jeśli dopiero rozegrałeś swoje 10 rankedów powinno Ci to zająć max 15 gier przy win streaku.

graphic.png

Pasjonat
Opublikowano

Ja na smurfie dostawałem po 32-37 pkt za wina, i wygrałem 3>promotion>2 win>lose>win>silver V

.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak czas wychodzenia z dywizji , trzeba grać są ludzie którzy mają w brązie po 150 wygranych i siedzą w III a są tacy co mają 18 i są w I.

test___anime_signature_by_crazyjackie-d5

Opublikowano

Ja mam ratio wygranych na poziomie ok. 50% i za wygraną dostaje 30, za przegraną zabiera mi ok 15-20. Miałem promo, niestety przegrałem i mam teraz 49 lp ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A ja jakimś sposobem dostaję po 7/8 lp za wygraną -_- 4 dni się trudzę i nic dojdę do 40 potem AFKI/Trolle wkraczają do akcji spadam do 0 i tak już 3 raz

Opublikowano

Zależy od elo.. Wczoraj wybiłem od Silvera V do Silvera II, wygrałem 16 rankedow z rzedu, dostaje 28 punktow i trace 10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...