Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mapa football

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodałeś ID mapy do configów?

Tak dodałem do ch1 i game do config 212, dodałem mape do po stronie serwa i do index id 212 i nazwa mapy, w client mialem spakowane plik eix i epk wiec dodalem do pack i do index w pack nazwe tego pliku, w root w atlasinfo tez dodałem i nie moge przeteleportowac sie na mape ;/ ani warpami i nawet próbowąłem /private 212 i pisze ze nie ma takiej mapy;/

Opublikowano

Dodawałeś do atalsinfo w root, ale zauważ że pliki terenza mają nową binkę, a ona czyta attlasinfo z locale_pl. Więc tam musisz dodać mapę

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

A do root do atlasinfo dałeś ???

Przeciez napisałem ze dodałem :)

Dodawałeś do atalsinfo w root, ale zauważ że pliki terenza mają nową binkę, a ona czyta attlasinfo z locale_pl. Więc tam musisz dodać mapę

w client w locale_pl tak? własnie tam też dodałem

Opublikowano

Ndałeś chmod -777

W folderze map w ftp w index dałeś ?

Tak dałem :) możliwe ze sie nie uruchamia ch99? kurde ani mapa ox nie dziala nie moge sie przeteleportowac ani pól map z serwera nie wiem dlaczego a nie mam przeciez wiecej niz 32 mapy w configach ;/

Opublikowano

prawdopodobnie cos z ch99 masz bo ja dodawalem akurat z tego samego tematu ta mapke i mi dziala normalnie

lub z czym innym zle moze cos w index po stronie serwa dodales ;P

Opublikowano

prawdopodobnie cos z ch99 masz bo ja dodawalem akurat z tego samego tematu ta mapke i mi dziala normalnie

lub z czym innym zle moze cos w index po stronie serwa dodales ;P

Powiem ci tak. Dodałem wszystko według tego tutka .... Mozliwe ze cos z ch99 ale co własnie o to jest pytanie a nikt na nie nie zna odpowiedzi...Możliwe ze nie odpala mi sie ch99 jak to mowil terenzo ale dlaczego? teraz musze sie z tym głowić i bedzie nie za fajnie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...