Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co to oznacza?

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wypełniłem wszystkie ankiety ale za 2 mi dało punkty 3.200 NX.

Ale wchodzę w zakladke pomoc i tam mam na ankietach napisane:

ovaq.png

O co chodzi z tym: Nieukończono? Chodzi o to, że punkty będą dopiero dodane czy o to, że źle wypełniłem ankiete? Jeżeli źle to jak to wypełniać?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

to nie działa to są jakieś virusy lub nabijacze kaski przez telefon np w tym " Wygranie Nowego Iphona5" musisz zapewne podać numer co ci będzie zżerać kase z telefonu

Opublikowano

Wiem, że prenumerata zżera kase, ale za to są NX. Dlatego na koncie mam 2zł i nic mi nie zżera. Dlatego pytam sie czemu tu pisze, że nieukończona?

Opublikowano

Hm... Teraz mam pytanie. Dlaczego za kilka ankiet w których podaje nr fona nie przychodzi mi PIN sms przez co nie moge zrobić ankiety?

@PS: czy za wypełnianie tych ankiet codziennie ale nwm. z innych nr tel nie ma bana? I za co jest ban? I czy ban jest na konto w grze czy tylko na token?

Opublikowano

Za to nie ma bana. Ani na konto ani na token ads.

Nie doszly ci nx'y poniewaz masz 2 zł, a powinienes miec 3,60 zł

Odpisza ci ze nie masz za malo srodkow na koncie

Opublikowano

Tak, za niektóre reklamy po prostu nie przyjdą Ci nx'y bo od razu przychodzi sms 'nie masz środków na koncie'

a więc i zostanie nieukończone

normalnie myśląc wszystko powinno być nieukończone więc się ciesz że są głupie reklamy które nx nabijają:)))

Opublikowano

Stary w takim czymś nigdy się nie baw.... Będą ci esy przysyłali i za każdy odebrany będzie ci z konta zapierdzielało kase..................

Nigdy przenigdy nie klikaj w żadne gówna.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

Stary w takim czymś nigdy się nie baw.... Będą ci esy przysyłali i za każdy odebrany będzie ci z konta zapierdzielało kase..................

Nigdy przenigdy nie klikaj w żadne gówna.

dlatego sie kupuje starter w kiosku, a gdy aktywujesz jedna usluge to czekasz na sms, w ktorym jest napisane jak wylaczyc ta usluge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...