Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rp czy Ek

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :D . Mam pytanie kim grać do wyboru RP lub EK pacca kupię czywiście na początek :D a później opcjonalnie . Bocić raczej nie będę :D ( Wiem dziwne :DD ) wymieńcie plusy minusy itp co sądzicie o owych postaciach . Uprzedzam pytanie raczej lubię expić sam .

Pozdro :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Lubisz expic sam to RP.... Cap ma dużo (dużo kasy uniesiesz i loota), szybciej sie expi niz knightem (więcej exp/h), szybciej będziesz mógł lepsze potworki bić (140-150 lvl i możesz iść na banute a tam masz w ch... exp/h, kusza + prismatic bolty + dobre eq i śmigasz). Knight to nudna profesja jak na granie solo... i malo exp/h robi dość. WIadomo jak masz jakiegos ED to we 2 hunty ciekawsze ale RP na moje jest lepszy i to o wiele. Do ew. pvp tez rp lepszy, szybciej się leczysz + bijesz z dystansu :)

banner.gif

Opublikowano

Profit w miarę czy słaby jest na tym palku :> ??

c848.jpg

Opublikowano

Jest duży profit, na wyzszym lvlu (200+) jest bardzo duży :) Tylko pamietaj o offline trainingu zeby mieć wysoki dist.

banner.gif

Opublikowano

Może ktoś się jeszczę wypowie o knajczu :D bo z myślałem nad nim na początku ;p A i jaki świat polecacię oczywiście PvP alę żebym mógł sobie spokojnie poexpić , fajnie by było dość polaków i mało brazoli ;p Kolega mówił coś o Selenie co o niej powiecie :D

c848.jpg

Opublikowano

Knight do 200 to czysta meczarnia , kiedys skilowanie wchodzilo w gre teraz jest offline podobno

Profit czy palkiem czy knightem bedzie podobny . Od 200 knightem zaczyna sie dopiero zabawa , palkiem natomiast od 200 jest juz naprawde lekko . Jakbym mial zaczac gre to palek chociaz nie gram od 2 lat...

Opublikowano

Lepiej graj knightem. Druida nie trudno znaleźć także fajnie możesz huncić. Na wyższym lvlu także masz lajt zarówno sam jak i z druidem, pallem otóż musisz się męczyć po 1 mobie przez co gra (przynajmniej dla mnie) jest bardzo monotonna i nudna.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Lepiej graj knightem. Druida nie trudno znaleźć także fajnie możesz huncić. Na wyższym lvlu także masz lajt zarówno sam jak i z druidem, pallem otóż musisz się męczyć po 1 mobie przez co gra (przynajmniej dla mnie) jest bardzo monotonna i nudna.

Dmg ze starkow jest wiekszy , niz knightem z tych jego broni wiec AS wyrownuja czas zabijania na wysokich skilach dysta ...

Opublikowano

Polecam Chuja, nawet spoko profesja , magiczna ofc i ma dobry dmg.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja ci polecam Ek jest to bardziej czołg i przy obecnej tibi exp ek solo nie jest uciążliwy wręcz powiedział bym że jest w miarę przyjemny.

+ Duża ilość Ptk. Cap

+ Duża ilość HP

+ Praktycznie nigdy niema waste a jak już ma się softy i Life ringi do na exp bierzesz 10 hp potów 50 manasów i wynosisz kasę za 500 manasów :)

+ Jest maszynką do zarabiania pieniędzy

+ Dzieli lota z wypadów więc jakieś odbicia zawsze się znajdą :)

+ Przy obecnym treningu Offline nie trzeba się wysilać bo na 60 dniach pacca da się nawet zrobić skille 95/90

- Mała ilość many

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Tylko i wylacznie RP.
Juz na niskim lvlu mozesz orac konkretne moby, wbijesz kolo 60 na parne pola zobaczsz profit i stwierdzisz że to jest wlasnie to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...