Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest nie mozliwe, aby to dzialalo. Prely są rozdawane przez system, jesli to dziala, to musialbys wlamac sie do nich, podchodzi pod kodeks karny.

Ale ciekawe. Nagraj filmik z tym tematem w tle ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

no wiesz zapytam sie go moze kupił to napisze ze kupił jak zbugował zrobie fillmik i dam na forum ale wiesz wole mówić prawde i nie wiem czy to prawda niż kłamać jak inni np MAKER i wciskać kity ze umie :)

Opublikowano

witam all potwierdzam kumepl ma buga lub haka na perły wczoraj miał 2mln pereł dziś ma 8mln pereł a raczej na konsoli to nie wpisywał bo jak dawałem odświeżania cały czas perły były ! i kupowałem przedmioty ! jak odkryje jak to zrobił jak mówiłem dam filmik na forum !

Opublikowano

witam all potwierdzam kumepl ma buga lub haka na perły wczoraj miał 2mln pereł dziś ma 8mln pereł a raczej na konsoli to nie wpisywał bo jak dawałem odświeżania cały czas perły były ! i kupowałem przedmioty ! jak odkryje jak to zrobił jak mówiłem dam filmik na forum !

post-923364-0-07324200-1376312310_thumb.jpg

Opublikowano

& to daj tego buga a nie tak caly czas piszesz
Opublikowano

co ty koles czytac nie umiesz ! napisałm jak sie dowiem jak to zrobił to dam ale napewno nie ciebie jak odkryje to napisze na priv wszystkim ale nie cb bo mnie wkurzasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...