Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][SKAN[V1][1.6.1/1.6.2] Mój Resource Pack do PvP

KaciPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

[!!]

[!!]

[!!]

[!!]

[!!]

[!!]

[!!]

[!!]

[!!]

|------------------------------------Info dla Administracji lub moderacji--------------------------------------------------------

|pisze ten temat jeszcze raz z powodu zamkniecia jego

|bylem w bulgari wiec nie moglem dodac skanu i mialem stara wersje avast gdzie nie moglem zrobic ss

|mam juz nowa i jestem w polsce wiec skan juz jest

|prosze o niedodawanie mi punktów za 2 ten sam temat!

|-------------------------------------INNI NIECH TO POMINA!!!!!!!!!!!!----------------------------------------------------------------

|-----------------------------------------------info dla uzytkownikow----------------------------------------------------------------

|Chcialbym wam zaprezetowac moj ResourcePack do PvP i nie tylko.

|Od razu mowie ze polowe txt robilem sam a polowe sklejalem.

|Resource pack jest pod wersje Minecraft 1.6.1/1.6.2.

|Jesli wam sie cos niepodoba prosze napisac mi Prywatna Wiadomosc(PW) moge to podmienic ;]

|Skan i download jest nizej!

|W resource packu sa podmienione dzwieki ze starej wersji gry.

|Sa tez unikalne paractilesy.

|------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

|

|

|

\/

SS:post-860602-0-20025300-1376253042_thumb.png

SKAN:post-860602-0-75363700-1376305628_thumb.png

DOWNLOAD:

http://www.mediafire.com/download/08as5jns6at7nmu/KaciCraft.rar

Podoba ci sie ResourcePack?

Strzel LIKE to motywuje do dalszej pracy!!!!

Opublikowano

Już dzień minął i downloadu nie ma xD
Daj więcej screenów, bo jak narazie widzę tylko kilka łądniejszych textur i zielone LOL face'y :P

Opublikowano

Już dzień minął i downloadu nie ma xD

Daj więcej screenów, bo jak narazie widzę tylko kilka łądniejszych textur i zielone LOL face'y :P

Mam wielkie problemy nie da sie zainstalowac nowego avastu bo wyskakuje blad a mialem starego i skanu nie moglem zrobic teraz instaluje AVG i sie zobaczy

Opublikowano

Wszystko juz naprawione.Download juz jest, skan tez ale w avg. I jescze chyba download w code jak mialo byc.Pozdrawiam i sorki za utrudnienia.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Zapowiada się fajnie, pododawaj więcej screenów w spoilerach, to pobiorę i pogram :D

ein8.png

1378238828-U336505.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Calkiem zapomnialem o tym txt..... mialem instalowany windows od nowa dlatego nie mam plikow moze mi ktos wyslac ten txt chetnie zrobie/poprawie V2....DZIEKI!

Opublikowano

Calkiem zapomnialem o tym txt..... mialem instalowany windows od nowa dlatego nie mam plikow moze mi ktos wyslac ten txt chetnie zrobie/poprawie V2....DZIEKI!

Ten txt nie pomaga w fpsach i wyglad tez kopia ;/

25 fps na plaskim podczas pvp? To za malo !

5vwxw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...