Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka istotnych pytań odnośnie BoL'a.

Calzonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka nurtujących mnie pytań odnośnie Bola :

1.Czy za Bola mozna dostać bana?

2. Czy jesli jakis gracz zauwazy ze jestesmy na bolu i napisze "Bot!" , "Cheater" to jest szansa ze wysle report czy cokolwiek i dostaniemy bana?

3. Czy za bola moga byc jakies powazne konsekwencje typu: policja,sad itd. za np. nie przestrzeganei regulaminu?

4. Czy dostal juz jakas kare za bola i jaka ona byla?

5. Czy jesli ewidetnie widac ze zaczelismy grac na bolu typu. Staty 5/8 7/4 6/6, a nagle seria jedna postacia 16/2 20/1 18/4 to dostaniemy bana?

Jesli sobie cos przypomne to dorzuce, prosze o szybka odpowiedz.

Opublikowano
1.Czy za Bola mozna dostać bana? [ NIE ]

2. Czy jesli jakis gracz zauwazy ze jestesmy na bolu i napisze "Bot!" , "Cheater" to jest szansa ze wysle report czy cokolwiek i dostaniemy bana? [ NIE WIĘKSZOŚĆ NIE WIE O ISTNIENIU A JAK TAK KTOŚ PISZE TO JEST DZIECKIEM ]

3. Czy za bola moga byc jakies powazne konsekwencje typu: policja,sad itd. za np. nie przestrzeganei regulaminu? [ NIE ]

4. Czy dostal juz jakas kare za bola i jaka ona byla?[ JA NIE ]

5. Czy jesli ewidetnie widac ze zaczelismy grac na bolu typu. Staty 5/8 7/4 6/6, a nagle seria jedna postacia 16/2 20/1 18/4 to dostaniemy bana? [ POPRAWA SKILLA W PALUSZKACH RACZEJ W KCIUKU ]

1384197324-U987940.png

Opublikowano

nie ma bana, bo to bot a nie cheat, po co banować za bota, jeśli to tylko automatyzuje czynności wykonywane przez gracza, nie dodaje jakiś nieziemskich rzeczy.

Opublikowano

Dzieki, bo mi napisali w grze ze gram na bolu itd, jak im wywalilem takie combo xD I pomyslem nawet jak zareportuja i cos napisza to przeciez nie maja dowodow;p Balem sie ze moga byc tylko jakies konsekwencje prawne. Jesli moge byc o to spokojny i o nie dostanie bana to prosze potwierdzic jeszcze raz moje obawy. I mozna zamknac jak dostane jeszcze jedna konkretna odpowiedz :)

Opublikowano

Kolega wyłapał bana na tydzień grając na skrypcie katy (ogólnie ją ogarnia, a z bolem to jest sieczka), ale to zapewne przez zbyt szybkie castowanie spelli i po kilka quadr/pent na mecz. Do bola też trzeba mieć mózg. Wprawdzie od 3 miesięcy nie dostał bana, mimo że gra dokładnie tak samo xD

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Za BoL'a nie ma bana, nie będzie, kar nie ma, możesz go używać, nic się nie stanie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie ma konsekwencji prawnych... to sa po prostu wspomagacze, nawet nie ingerują w pliki gry. Riot nawet kiedyś gdy był bug na RP to nie było żadnych konsekwencji prawnych... jedynie ban :D ( a Riot musiał oddawać im tą kase co "zbugowaliśmy" )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...