Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] x3 Ester Egg Richtofenem.

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobił już ktoś Ester Egg na TranZit, Die Rise oraz Buried drogą Richtofena? Bo mam pytanie. Czy 4 bronie i darmowe losowanie jest tylko na jedną grę czy na stałe?

Opublikowano

Ja mam zrobione wszystko richtofenem, ale nie sprawdzałem jeszcze.
A tak btw. to w gdy wszyszystko ukończysz to musisz wejść z 4 graczami którzy też mają wszyscy zrobione richtofenem do sądu, i tam uruchamiasz ulepszonego mule kicka i fire sale.
To jest tylko na 1 grę i jest jednorazowe.

@Edit.
Tak jak mówiłem, ja razem z moimi 3 kolegami wbiliśmy na buried żeby sprawdzić to.
Wszystko jest jednorazowe.
Po odpaleniu tej dźwigni w sądzie, dostajesz możliwośc kupienia 3 broni (z mule kickem 4) + nieskończone fire sale.
Ale jest jedno ale, przy aktywacji tego bonusu resetują się wszystkie easter eggi.
Czyli tranzit, die rise i buried przestają świecieć na niebiesko.

I jeśli chcesz znowu to włączyć musisz robić wszystko od początku.
Pojebane xD
Na szczęście wyszłem z gry przed aktywacją tego shitu i mi nic nie cofło :D

Opublikowano

Własnie też udało mi się to przed chwilą zrobić ale nie próbowaliśmy bo kolega nie ma na tranzicie jednego więc nie dało się odpalić. A czy temu no.. Samuelowi oczy zawsze będą się świecić na niebiesko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...