Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Korki

GeRu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zatem zbliża się liga i muszę kupić korki. Dokładnie wczoraj swój żywot skończyły moje predatory (tee takie niebiesko,czarno,żółte) i muszę zaopatrzyć się w nowe. Ale jest problem..niski budżet...szukam butów do 150zł.

Gram ofensywnie. Za plecami dziewiątki , w środku bądź na skrzydle. Zatem korki bardziej pod pozycję do technicznych zagrać,dryblingów.

Rozmiar - 42,5

Cena max - 150zł

Preferuję : Mercuriale i Predatory/F50

Czekam na jakieś ciekawe propozycje. A może i ma ktoś na sprzedaż jakieś z tych butów chętnie dogadam się na PW.

Pozdrawiam! :)

egq3SFm.png

Opublikowano

mam je, mój ideał, questry, merce, f50 nie równają się z Libretto III <3

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=BUTY%20KORKI%20NIKE%20CTR360%20LIBRETTO%20III%20FG%20r%2042,5&similar=1&order=&link=1

Dzisiaj na sparingu, 3 strzały z 24 metra, 3 bramki. Do strzałów są MEGA. Do dryblingu i podań, długich, krótkich, są super. Piłka trzyma się nogi jak zaklęta. Tylko cena o te 10-30zł za wysoka, ale mówie Ci, naprawde warto dołożyć. Klub nie dofinansowuje/zwraca?

Myślałem ze to tylko technika strzału, lecz odpisali mi i wrzucili film gdzie testują buty bez tych "wspomagaczy". Piłka po prostu nie leci jak tutaj. Jeśli nie masz techniki strzału opanowanej do perfekcji, te buty Ci w tym pomogą.

09071535498836998897.png

Opublikowano

@up

Klub sponsoruje ale szajsy same. Jakieś UMBRO,JOMY czy coś... buty z klubu przeznaczam na orlik w wolnych chwilach.

Jak napisałem jestem typem zawodnika technicznego. Ale muszą być dobre do przyśpieszenia bo nie chcąc się przechwalać czy coś ale nie odstaję szybkością/dynamiką. Cóż..przeanalizuję te buty ale poczekam jeszcze na innych :).

egq3SFm.png

Opublikowano

prze to ułożenie korków (chodzi o korki na podeszwie) nie ma w ogóle poslizgu na GLINIANYM boisku. A co dopiero na normalnych boiskach ;>

korki-nike-ctr360-libretto-iii-fg-.jpg

ew. co Ci moge równiez polecic to jeszcze z adidasa predatorki absolado, mialem okazje w nich grać, piłka też sie trzyma nogi i ładnie lata, lecz ślizgałem sie w nich i stopa mi w nich latała na boki. A librettki mają to do siebie ze tak samo jak merce są wąskie.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Chyba znalazłem już buty dla siebie i na 98% je zamówię. Chodzi o te buty:

764_1.jpg

Z tego co wyczytałem to są to buty dla zawodników grających ofensywnie także coś dla mnie. Do tego bodajże Robert Lewandowski w takich grał?

egq3SFm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...