Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grafika

shepard121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mniej więcej taka jak w BF2, bo to ten sam silnik. Tyle że wprowadzili efekt ziarna, żeby "postarzeć" grafikę. Zresztą, zobacz na YT ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ta gra na zintegrowanej gma 4500 chodzi na low. Na niskich mogę zabić z żurawia na D kolesia przy A, tylko muszę kupić precke. Na żurawiu mogę polować na gości w bazie Ru. Rankedy 200+ to nie problem, tylko nikt nie podchodzi.

Z A moge zabić gościa na żurawiu. I to wszystko na low. Można? Proszę bardzo.

@up

2,5 gb. Musisz podać 6 znakowe hasło i dobry mail.

Opublikowano

W to sie gra w przegladarce ? Bo jakies dodatek tylko moge sciagnac + pisze tam ze chca dostep do wszystkich danych na kompie

Dodatek jest konieczny do uruchomienia launchera, ale gra sama w sobie jest niezależna od przeglądarki.

Ta gra na zintegrowanej gma 4500 chodzi na low. Na niskich mogę zabić z żurawia na D kolesia przy A, tylko muszę kupić precke. Na żurawiu mogę polować na gości w bazie Ru. Rankedy 200+ to nie problem, tylko nikt nie podchodzi.

Z A moge zabić gościa na żurawiu. I to wszystko na low. Można? Proszę bardzo.

@up

2,5 gb. Musisz podać 6 znakowe hasło i dobry mail.

Sorry że się czepiam, ale co jest niezwykłego w ponad 200-metrowych killach na low? ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Aby pobrać grę, musisz uruchomić przeglądarkę jako Administrator. Jak Ci chodzi BF3 chociażby na low, do BFP4F masz na maks z 70FPS.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...