Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno a odzyskanie Konta [ POMOC ]

l0nl3y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić jakieś konto w lolu wszystko elegancko 100% okej dostane login i haslo a nastepnie zmienimy emaila na mój :)

lecz mój kolega jakis czas temu kupił konto na allegro dostał passy i login oraz zmienił mu koleś emaila lecz po 2/3 tygodniach kolega stracił konto tzn zmienione haslo i nie wiadomo jakim cudem email :)

100% email nikt nie miał dostępu oraz 100% konto było na jego emailu więc jakim cudem osoba odzyskała to konto skoro nie miała dostępu do emaila ?;)

czy mozliwe ze koles wysłał dowody wpłaty na RP i mu riot zmienił email ?

prosze o pomoc

Opublikowano

Najprawdopodobniej pierwotny właściciel po sprzedaży konta skontaktował się z supportem gry i podał im niezbędne informacje, ubiegając o odzyskanie konta. Takie informacje znał, ponieważ był w posiadaniu tego konta i dlatego mógł przed sprzedaniem np. zapisać je sobie. Sam dowód wpłaty RP nie wystarczył, Riot z pewnością poprosił go o więcej informacji.

Opublikowano

Najlepiej powiedz mu żeby dał Ci emaila ( ty zmienisz pasy itp ) oraz dane dot . konta , ty to sprawdzisz i masz pewność

Opublikowano

Konto można odzyskać nawet nie posiadając emaila z którego zostało założone.

Nie wiadomo jakbyś się "zabezpieczył" przed kupnem to i tak zawsze istnieje możliwość, że prawdziwy właściciel odzyska konto.

Więc nie warto kupować kont :)

muzyka w sygnaturze :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...