Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy administracja nie odróżnia spamu od wypowiedzi na temat? cz.2

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uważacie? Stwierdzam, że jednak nie odróżnia. W końcu 5% to mało, zmotywuje użytkownika do czynniejszego udziały w działach, aby odpracować, heheh. Dat logika

Pierwszy temat został oczywiście zamknięty, ponieważ posty zaczęły przeszkadzać administracji. Śmiecham tak bardzo z tego forum, tak się kończy niemyślenie przy dobieraniu ekipy. xddd

Prawda w oczy kole, co nie?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

A myślisz, że np. Keniger ma cały czas siedzieć i pomagać innym, bądź ostrzegać? Być może tak, on dobrze się z roli KidModa wywiązuje, ale nie da się cały czas być na forum. Każdy ma swoje życie. Pis joł.

Jak ja zgłaszam post, to ten post zawsze jest warnowany.

Opublikowano

Jeśli będziesz pisał rozwinięte,konstruktywne posty,to na pewno nie zostaniesz zwarnowany.A teraz mam takie pytanie,jaki miałeś cel w założeniu tego tematu? Ile razy można wałkować to samo?

Opublikowano

Jeśli będziesz pisał rozwinięte,konstruktywne posty,to na pewno nie zostaniesz zwarnowany.A teraz mam takie pytanie,jaki miałeś cel w założeniu tego tematu? Ile razy można wałkować to samo?

Tyle razy, aż dotrze do mózgu. :)

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nieraz faktycznie mają problemy z tym.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Tutaj można dostać bana na 7D za to ze kogoś nazwiesz idiotą i ta osoba zgłosi i napisze ze poczuła się obrażona. A ty mi mówisz o ostrzeżeniach za nic. Bany za nic, warny za nic, wszystko za nic.

MPC LOGIC.

Opublikowano

ta wielce 20-30 letnia administracja poziom chorego12 latka. w szczególności RMCF1902. Takim modom powinni kopa w dupe a nie globala dawać... im płacą za każde 5%? pewnie jeszcze każdy co się zgadza dostanie warna/bana.

Niejedno 10 letnie dziecko z działu minecraft lepiej by sprawdzałó się w tej roli

Opublikowano

Tutaj można dostać bana na 7D za to ze kogoś nazwiesz idiotą i ta osoba zgłosi i napisze ze poczuła się obrażona. A ty mi mówisz o ostrzeżeniach za nic. Bany za nic, warny za nic, wszystko za nic.

MPC LOGIC.

Haha. Obrażanie innych i wyzywanie od idiotów jest normalne? Może jeszcze powiedz, że o tym nie ma nic w regulaminie?

@Top

Nie rozumiem waszej spiny. Podajcie mi przykład nieuczciwie danego warna, bo ja z takim się jeszcze nigdy nie spotkałem.

Opublikowano

Czy naprawdę nie ma już o czym dyskutować?

Uważasz że masz niesłusznie warna, pisz do moderatora PW co ci nadawał warna i dodaj GM'a. To GM'i w tym wypadku rozstrzygają czy jest słuszny czy też nie. No plz ludzie...

Opublikowano

up tylko zrobic jak wielki gm daje 5 pisze do niego i uzasadniam dlaczego nie zasluguje na warna a ten z racji ze ma zly dzien ma.

na palcach jednejj reki mozna policzyc modow nadajacych sie do tej roboty.

2x up jak bede na pc dam ci linka w ktorym wszyscy dostali bez najmnoejszego powodu warn Byl to moj poradnik ogolnie o nagrywaniu cos takiwgo

Opublikowano

Jakie niedobieranie ekipy :O ? Skoro ktoś pisze aplikacje na np kidmoda i global moderator jest na Tak oraz inni, to osoba jak najbardziej jest odpowiednia. Jeśli łamie się zasady to jest się za to odpowiednio nagradzanym. Polecam lekturę każdego użytkownika: http://www.mpcforum.pl/forum-2/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...