Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon w mixie t-mobile?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje dobrego telefonu z androidem. Tak żeby pograć w jakieś gierki, przeglądać internet, posłuchać muzyki itp.

Chcę wziąść telefon w mixie t-mobile,doładowanie za 25zł na max 36 l.doładowań.Do telefonu dopłacę cóś koło 300zł. W tej chwili zainteresowały mnie dwa telefony. Sony Xperia E i Samsung galaxy trend, czy warto któryś z nich zabrać? Jeśli nie to jaki telefon dobry w podobnej cenie w ofercie mix ?

Opublikowano

Ty myślisz, że jesteśmy jasnowidzami i wiemy jakie akurat masz telefony w swojej zakichanej ofercie? Może podałbyś wszystkie telefony z łaski swojej.

Opublikowano
Samsung
Galaxy Y (S5360),
Sony
Xperia™ tipo,
Sony
Xperia™ J,(ta jest troche droga jak dla mnie )
Nokia
Lumia 520,
Sony
Xperia™ E,
Samsung
Galaxy Young (S6310N),
Samsung
Galaxy Trend (S7560),
LG
Swift L5 (E610),
Samsung
Galaxy mini 2 (S6500).
Opublikowano

Xperia J to śmieć, Xperia E pewnie też żadna rewelacja tyle że wygląda ciut jak mniejszy brat Z'ki, Xperie odpadają imho, zastanów się nad samsungami i nokiami... ewentualnie L5, young i y odpadaja z góry chyba.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...