Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót do Worlda

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj z bratem sprawdziliśmy jak trzyma się NFS World ponieważ trochę już nie graliśmy i ku naszemu zdziwieniu wypada na nasze oko słabo, a raczej o wiele słabiej niż wcześniej. Zauważyłem, że usunięto z gry BMW z4 i elise, wiele samochodów da się teraz kupić tylko za boosty. Tuning też jest słaby tiery z częściami prawie wszystkie są za boost tak samo jak reszta rzeczy. Więc moje pytanie jest następujące: Czy Ea zrobiło coś fajnego, że usunęli kilka samochodów i zmienili ceny? Widziałem jakieś zielone punkciki i rotacje samochodów, ale kompletnie nie wiem o co chodzi. Proszę o jasne wytłumaczenie i dziękuje za pomoc.

iuub.png

Opublikowano

Ja miałem przerwę od worlda około 5 mies. powróciłem i moim zdaniem jest lepiej. Dodali osiągnięcia, kilka nawet dobrych samochodów jest z rotacji za IGC, za czasów jak ja grałem to był tylko Lexus LFA w klasie A za IGC, teraz mamy Porche 911 GT2, BWM GTS, M Boss 302' 12. Tylko z tego co wiem world'a przejeli Rosjanie :P i niestety na 3 urodziny nie postarali się żeby coś zorganizować, tylko wszystko pod kase tzw. "wyprzedaze" samochodow.

Opublikowano

Rotacje samochodów są mniej więcej co 2 tygodnie, polegają one na tym, że zabierane są nam 3 auta za IGC, a w zamian za dodawane są 3 nowe, które były wcześniej dostępne za SB.

Ostatnio w Worldzie jest cicho jeśli chodzi o nowości w grze, podejrzewam, że na większe zmiany będzie trzeba poczekać co najmniej do jesieni, aż nowy team Worlda zostanie w pełni "przeszkolony" i zaznajomiony z grą.

Opublikowano

Cześć. Wczoraj z bratem sprawdziliśmy jak trzyma się NFS World ponieważ trochę już nie graliśmy i ku naszemu zdziwieniu wypada na nasze oko słabo, a raczej o wiele słabiej niż wcześniej. Zauważyłem, że usunięto z gry BMW z4 i elise, wiele samochodów da się teraz kupić tylko za boosty. Tuning też jest słaby tiery z częściami prawie wszystkie są za boost tak samo jak reszta rzeczy. Więc moje pytanie jest następujące: Czy Ea zrobiło coś fajnego, że usunęli kilka samochodów i zmienili ceny? Widziałem jakieś zielone punkciki i rotacje samochodów, ale kompletnie nie wiem o co chodzi. Proszę o jasne wytłumaczenie i dziękuje za pomoc.

są h... rotacjie np. już 2x bmw gts itp.

było jedno auto prawie z S lexus lfa już jest za boost-y.

Osiągnięcia dają auta/części itp. ale 5000 pkt. bez boost nie osiągniesz.

Zapraszanie do grupy/zawodów prywatnych tutaj są największe bugi(ale już mamy w tym wprawę :P )

Zepsute jest chyba znowu losowanie przeciwników.

I jest ogrom cheaterów.

I dalej nie ma chatu.

93988298266825447943.png

Opublikowano

Moim zdaniem jest dobrze i miejmy nadzieję, że będzie coraz lepiej.

Czatu nie ma już kilka lat, ja się na niego nie nastawiam, bo nawet z niego nie korzystałem :)

Rotacje aut są co ok. 2 tygodnie, Flinn już Ci opisał, na jakiej zasadzie to działa.

Nie są one aż tak tragiczne, np. Porsche 911 GT2 (996) jest bardzo dobre, BMW M3 GTS też nie najgorsze, teraz wszedł Ford Mustang Boss '12 który najlepiej spisuje się na ucieczkach i pościgach.

Dodano system osiągnięć, wiadomo o co chodzi, jest ich dużo i za każde otrzymuje się różnego rodzaju prezenty. Zaczynając od power up'ów na samochodzie Bugatti Veyron V16.4 kończąc (prezent za 5.000 punktów, których bez wydawania boost nie da się zdobyć).

Cheaterzy byli, są i będą :) jak w większości gier F2P, ale według moich spostrzeżeń ich liczba się zmniejsza.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...