Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego hostingu brakuje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam pytanko, jakich hostingów brakuje w Polsce gdyż chciałbym takowy otworzyć.

Myśle nad Minecraft.

Wiem że to wielka odpowiedzialność oraz duża kwota na maszyny, ZUS itp itd.

Wiem co się wiąże z ową działalnością tak że proszę nie pisać że stworze "krzaka".

Następną rzeczą jest to że potrzebuje do tego pomocników na:

* BOK

* Technik maszyn

* Programista strony

* Grafik

* Wspólnik (musimy sie dogadać !)

Kontakt:

PW tutaj --- po kontakcie w prywatnej wiad. podam kontakt GG !

Pozdrawiam.

Serwer Minecraft 20 slotów [survivial/Klany]

Super serwer sponsorowany !Brak lagów, wkrótce rekrutacja !

IP: 94.23.91.50:25575

Opublikowano

Jeszcze nigdzzie nie wiedziwlem hostingu serwerow mt2, nie wiem czy da sie takie cos zrobic. Z Mt2 nie mam juz stycznosci ponad kilka lat, wiec prosze mnie nie krytykowac.

Co do poszukiwania ekipy, chetnie moge Ci posluzyc w BOK. Mialem juz z tym stycznosc w kilku firmach hostingowych serwerow cs. Jesli jestes zaciekawiony moja oferta, napisz na PW.

Tak.

Opublikowano

Jeszcze nigdzzie nie wiedziwlem hostingu serwerow mt2, nie wiem czy da sie takie cos zrobic. Z Mt2 nie mam juz stycznosci ponad kilka lat, wiec prosze mnie nie krytykowac.

Co do poszukiwania ekipy, chetnie moge Ci posluzyc w BOK. Mialem juz z tym stycznosc w kilku firmach hostingowych serwerow cs. Jesli jestes zaciekawiony moja oferta, napisz na PW.

Dokładnie jeszcze nigdzie tego nie widziałem nie wiem czy to jest możliwe ale raczej jest tylko dużo pracy nad tym ;)

No i do serwerów metin2 oczywiście potrzebne są ogromne maszyny w moim znaczeniu muszą po prostu mieć wysokie parametry ram,dysk procesor itp.

Opublikowano

Zawsze mozna sprubowac. Nie mowie tu o stawianiu serwerow na 500 slotow, rozsadnie ;) Mam nadzieje ze odezwie sie w tym temacie jakis "maniak" mt2.

Mowisz ze mt2 pobiera duzo ram, kiedys wyczytalem ze 2mb= jeden gracz. w Minecraft dla b. dobrej gry trzeba 64-100mb! Brak porownania do zasobozernosci.

Nie ma co dyskutowac, czekamy na fachowca ktory powie czy mozna robic limity na ilos slotow w metinie;p

Tak.

Opublikowano

Zawsze mozna sprubowac. Nie mowie tu o stawianiu serwerow na 500 slotow, rozsadnie ;) Mam nadzieje ze odezwie sie w tym temacie jakis "maniak" mt2.

Mowisz ze mt2 pobiera duzo ram, kiedys wyczytalem ze 2mb= jeden gracz. w Minecraft dla b. dobrej gry trzeba 64-100mb! Brak porownania do zasobozernosci.

Nie ma co dyskutowac, czekamy na fachowca ktory powie czy mozna robic limity na ilos slotow w metinie;p

Limit zawsze można ustalić ile może się naraz graczy zalogować ;)

Czyli serwer np. ma 100 slotów wchodzi 100 osób i koniec nie może się więcej zalogować ;)

Opublikowano

ja juz z kolesiem pisalem i chyba zrobiomy hosting mc, :)

Odezwijscie się do mnie na PW, jeśli mozna mogę robić w BOK'u. : )

Tak.

Opublikowano

Witam.

Po 1. Przepraszam że mnie nie było ale miałem małe problemiki ale już jest OK

Po 2. Nie widze tu żadnego fachowca od mt2 a ja kompletnie się na nim nie znam więc raczej nici z tego.

Po 3. Dostałem propozycje reaktywacji MCservere.eu i najprawdopodobniej zajmę się tym projektem :)

Jeżeli byli by chętni do pomocy ale: GRAFICY I WEBMASTERZY ! to zapraszam na PW :)

Serwer Minecraft 20 slotów [survivial/Klany]

Super serwer sponsorowany !Brak lagów, wkrótce rekrutacja !

IP: 94.23.91.50:25575

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...