Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Otwórz napęd "

XrieS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Mam taki problem związany z moim klockiem otóż jakiś czas temu oddałem go do przeróbki, po przeróbce nie miałem jak sprawdzić czy mnie nie oszukano itp. bo nie miałem żadnej wypalonej gry do czasu kiedy sam to zrobiłem zgodnie ze wszystkimi tutkami jakimi mogłem znaleźć w necie, kupioną specjalnie do tego nagrywarką Ihas 124 B, wszystko się dobrze nagrało obraz przeszedł weryfikację w abgx, po wypaleniu również sprawdziłem w abgx i wszystko ok do momentu aż nie wsadziłem płyty do x'a, kiedy to zrobiłem laser rozruszał się na 2,3 sekundy po czym ucichł i na ekranie pokazał się komunikat "Otwórz napęd ", no dobra nie spocząłem na laurach i kolejny raz wypaliłem grę tym razem inną ale problem się powtórzył, znowu wypaliłem inną i znowu ale nic nie pomogło cały czas konsekwentnie na ekranie widnieje napis "Otwórz napęd", zaznaczę że obraz wypalałem imgburnem i że oryginalne gry chodzą bez najmniejszych problemów.

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

jeśli oryginały chodzą to napędu Ci chociaż nie zwalili ale wygląda mi na to że coś z przeróbką nie tak :P a może gry pod złą wersje przeróbki brałes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...