Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niewidzialne EQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie, mam taki problem: Niewidzialne eq....

Mianowicie chodzi o to, że mam swój własny prywatny serwer Metin2 Hamachi, na którym mam różnego rodzaju zbroje, bronie itp. (są to wgrane standardy)

Opis problemu:

Wklepałem komendę na stal sura +9, ok widziałem ją, przywołałem NPC Seon Pyeong (ten sura taki) i ze stalki zrobiłem Hwanga, było wszystko dobrze ikonka hwanga i po założeniu też było widać, potem zrobiłem srebrny Hwang, ok dobrze ikonka srebrnego hwanga, i było widać ubranego sr.hwanga, dobra to zrobiłem złotego Hwanga i tu się zaczęły schody... ikonkę złotego hwanga w Eq było widać, ale już ubranego na postaci nie było widać.... tak samo z królewskim hwangiem:zrobiłem ze złotego hwanga królewskiego hwanga i to samo... ikonka piękna w EQ jest, a na postaci hwanga nie widać...

Proszę o dokładną pomoc nagrody, za udzielenie poprawnej pomocy:

Postać GM na moim serwerze, oraz "piąteczka" do profilu na MPCFORUM, oraz "plusiki".

Pozdrawiam, proszę o pomoc.

Liczę na Was!

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

PC/PC2 tzn ????

jakiś folder, czy co ? ;p

jestem zielony w tym... ;p

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...