Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Half Life2

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam straszny problem z H-F2

Lagi.. Really ?._.

Gra z 1998 r. może się zacinać ? wg. wymagań prawie nie ma a zacina się na najwyższych ustawieniach .. Zmieniłem na najmniejsze i dalej się zacina ... Normalnie jak stoję w miejscu to nie , ale jak już ruszę myszką to cięzko się zacina ... W czym jest problem ? no bo dziwne by taka gra się zacinała :D

@Edit.

Przymajmniej na początku gry , dalej nie wiem jak jest , ale jak kiedyś , kiedyś grałem w demo to było normalnie .. bez laggów ..

@Next Edit xD

Dobra , wyłączyłem procesy i działa , ale ...

Mam ustawione na polski wszystko i normalnie mam menu całe po polsku ale napisy są po angielsku .. Co zrobić żeby były po polsku ?

Opublikowano

mozliwe ze jest to wina directa.. jak wiadomo gra jest z 98 r. czy cos kolo tego.. dzisiejsze komputery praktycznie nie obsluguja tak starych zapisow danych w plikach... przykladem moze byc gra hogs of war z 2001 ktora na xp bez emulatora i zgodnosci juz nie rusza.. wiec nie mowie tu juz nic o 98.... postaraj sie uruchomic ze zgodnoscia lub poczytac cos o dodatkach do directa x do starych gier ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ale Half Life mam na starym kompie , gdzies z 2006-07 r. .x

W każdym razie po wyłączeniu procesów jakoś idzie bez żadnych lagów na najwyższych ustawieniach , tylko teraz mam właśnie ten problem z tymi napisami ;/ Wie ktoś co trzeba zrobić ? ;^ Menu mam normalnie na polskim jezyku a napisy po ang. ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...