Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze zmianą języka w telefonie. Są na nim do wyboru języki rosyjski, angielski i jak się nie mylę hiszpański, a chciałbym wgrać na niego język polski. Jeżeli wiecie gdzie go mogę znaleźć i jak wgrać to bardzo proszę o pomoc. Każda pomoc lub rozwiązanie mnie bardzo ucieszy, gdyż naprawdę przydałby mi się w nim język polski

Jest to telefon:

http://www.mgsm.pl/pl/katalog/fly/iq450horizon/

PS. Nie wiedziałem gdzie dać temat więc dałem w "Pogaduszkach". Nie mogłem znaleźć nic o telefonach i systemach

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Jeśli telefon nie ma języka polskiego oficjalnie, lub w nieoryginalnych romach to go nie wgrasz. Wgl. co to za firma fly?

Opublikowano

Nawet na googlach nic nie znalazłem o polskiej wersji językowej, więc jest duże prawdopodobieństwo, że jej nie ma. Ciśń na angielskiej może coś się nauczysz ;).

Admin Cienia
Opublikowano

Nie polecam telefonów firmy krzak kupować, lepiej dożuć/uzbierać grosza i wziąść coś z samsunga, osobiście polecam prestigio ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

D&G no tak. Ale już taki kupił więc pomagaj a nie narzekasz :D

Tak jak mówiłem.

Miałem HTC Sensation 4G z Norweskim menu (ofc był także angielski)

To po prostu wgrałem to co podałem i działało bezproblemowo.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Niestety MoreLocale i ta appka wyżej spolszczyło tylko nieliczne wyrazy.
Co do firmy Fly Phone jest to z tego co wiem firma współpracująca z Samsungiem (nieoficjalnie), ale telefon jest bardzo do niego podobny bo mam tez galaxy s3 i praktycznie niczym sie nei rozni. Działa bardzo dobrze, tylko ten język... jakieś inne propozycje?

Opublikowano

ręczne dogranie sobie języka polskiego.

apka nie służy do lokalizacji polskiej języka telefonu tylko do ustawienia kodowania i lokalizacji w programach które ja maja już wbudowaną

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Rekrut
Opublikowano

Ma androida. Czy to, aż tak trudno wpisać w Google : "Język polski na androida"? Już nie wysługujcie się, aż tak forum... Za niedługo będziecie się pytać, jak wygląda koło -,-

;*

Opublikowano

jak widać ty nawet nie wiesz że nie można wgrać sobie samemu języka tylko trzeba go mieć w sofcie to po cholerę było się nawet odzywać i pieprzyć głupoty

oryginalny soft do tego telefonu stockowy nie posiada wbudowanego języka polskiego ( lokalizacji dla systemu )

polecam opcje wgrania jakiś customów wiecej znajdziesz na forum android.com.pl

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Właśnie znalazłem forum gdzie są ROM'y do tego telefonu, ale muszę się zarejestrować i jest niestety problem z kodem zabezpieczajacym po rusku (na forum)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...