Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy supp

Gość Xsawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czemu tutaj edwardo sugeruje zeby maxowac w a nie e ale dobra

co do masterek dobre do nami ekstra sprawa

co do supportow jak blitz albo thresh najlepsze sa po prostu zwykle runy ad

pozdro dla kumatych

Opublikowano

Zalezy od buildow na supporcie, ja np. blitzem gram pod support w sensie wardy, ale buduje juz pure AP+Cdr, a uwierz ze troche nim tak posupportowalem w zyciu ^^ Wtedy jak najbardziej AP runes.

Autorowi polecam poprostu AP Runy i supportowe masterki, badz jesli grasz supportem, ktory zyskuje dmg w trakcie gry i może być potem niemal apc, jak support lux czy blitz, to można nawet grać na AP runach i 21/0/9 masterkach. Ciastko / ward minutowy nie dają wielkiej przewagi w early, 75 golda też, a za to masz potem dmg.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Pod jednego supporta opłaca się tylko wtedy kiedy go naprawdę mainujesz ;). Poleciłym wziąć uniwersalne runki na supp'a:

Marki: Kwestia gustu, może być flat armor

Seale: Armor

Glyphy: mres lub mres per lvl

Quinty: gold

Opublikowano

Ja mam tylko Quinty pod GP/10sec które wyniosły mnie 1.5k IP a resztę mam tak jak pod AD czyli: Marki pod flat ad, sealsy pod armor i glify scaling magic res. Gram mi się dobrze bo na suppach z range auto atakiem zawsze jakiś dmg w early mogę zrobić a w early/mid jestem dosyć tankowaty.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Czerwone: armor flat (musi być flat vs ADC, bo per lvl są za słabe)

żółte: mana regen lub coś innego

niebieskie: mres per lvl (przydaje sie per lvl dlatego ze z linii schodzi sie na pozniejszych lvlach i mamy juz duzo mres)

quinty: gold

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...