Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] na co dawac punkty

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moim miejscu zrobiłbym tak:

http://www.skills.czechbattlefield.info/skilltree.html?preset=14000011000000000001100000000000000〈=en&class=medic

Także na powyższym drzewku będzie Ci dobrze będziesz miał 2 apteczki i deflibrylator co prawda nie wymaxowany,ale to szczegół jak kogoś wskrzesisz to rzucisz apteczke i dodatkowe XP będzie szybko rosnąć.

Jak wbijesz kolejne 2 lvl to wymaxuj Huda (Orientacje taktyczną) dzięki temu będziesz miał większą dokładną precyzje skąd kto zadaje obrażenia - Dużo osób tego nie maxuje zaś dla dobrego medyka to konieczność.

W późniejszym etapie dokończ wymaxowanie ulepszoną identyfikacje zagrożenia.

I dopiero na późniejszym etapie walniesz sobie szybszego sprinta.

Poza tym i tak na tym poziomie nie zrobisz sprinta/bieg gdyż masz 9 pkt,a nie 10pkt do tego 1 apteczka to za mało i defi też jest dużo zdatniejsze dla medyka,że nawet nóż vs defi jest zbędny i nawet nie ma potrzeby umieszczać noża i zaśmiecać miejsca,bo nóż jest dużo słabszy niż defi także defi u medyka to musi być podstawa jak do zabijania tak i do wskrzeszania :D (I co do defi to polecam już maxować na wyższych lvl-ach)

Opublikowano

Ja jestem cały medyk, więc mam na 12 lvl max apteczki(mogę dać 3), defi 3/3 i flara. Teraz daje w to gdzie dostajemy obrażenia.

Opublikowano

Na moim miejscu zrobiłbym tak:

http://www.skills.czechbattlefield.info/skilltree.html?preset=14000011000000000001100000000000000&lang=en&class=medic
Także na powższym drzewku będzie Ci dobrze będziesz miał 2 apteczki i deflibrylator co prawda nie wymaxowany,ale to szczegół jak kogoś wskrzesisz to rzucisz apteczke i dodatkowe XP będzie szybko rosnąć.

Jak wbijesz kolejne 2 lvl to wymaxuj Huda (Orientacje taktyczną) dzięki temu będziesz miał większą dokładną precyzje skąd kto zadaje obrażenia - Dużo osób tego nie maxuje zaś dla dobrego medyka to konieczność.

W późniejszym etapie dokończ wymaxowanie ulepszoną identyfikacje zagrożenia.

I dopiero na późniejszym etapie walniesz sobie szybszego sprinta.

Poza tym i tak na tym poziomie nie zrobisz sprinta/bieg gdyż masz 9 pkt,a nie 10pkt do tego 1 apteczka to za mało i defi też jest dużo zdatniejsze dla medyka,że nawet nóż vs defi jest zbędny i nawet nie ma potrzeby umieszczać noża i zaśmiecać miejsca,bo nóż jest dużo słabszy niż defi także defi u medyka to musi być podstawa jak do zabijania tak i do wskrzeszania :D (I co do defi to polecam już maxować na wyższych lvl-ach)

A JA dawałem w lotnictwo w czołgi i tak dobiłem do 10 lv

a jak zrobic w inzynieru tym naprawiaczu mam 5lv

;):)

Opublikowano

jak zrobic w inzynieru tym naprawiaczu mam 5lv

A po polsku? Jesli chodzi ci o spawarke to po prostu dodaj w nia punkty.

Co do medyka, apteczka max, 1 szt granat, defibrylator 1, identyfikacja zagrozenia max(to ktore pokazuje nicki wrogow z daleka). Chyba ze wolisz pojazdy to laduj w czolgi czy samoloty.

Opublikowano

A po polsku? Jesli chodzi ci o spawarke to po prostu dodaj w nia punkty.

Co do medyka, apteczka max, 1 szt granat, defibrylator 1, identyfikacja zagrozenia max(to ktore pokazuje nicki wrogow z daleka). Chyba ze wolisz pojazdy to laduj w czolgi czy samoloty.

Prawdopodobnie chodzi mu o rozkład skillów u inzyniera, a przez naprawiacza rozumie kogoś naprawiającego pojazdy (czytaj mechanik) xD

Przede wszystkim max w RPG i miny. Przyda się też zaawansowane rozpoznanie, no a resztę pakowałbym w heli, o ile będziesz nim latał.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Up, na 5 poziomie 4pkt do wydania, min ppanc niet. 2x rpg, 1 w czolga 1 w apc, grac mapy gdziem pojazdom duzom jezdzi i naprawiamczem czolgi zabijac.

Wersja polska: graj na mapach z pojazdami, 4 punkty rozdaj w max rpg i pojazdy naziemnie po 1 punkcie

Opublikowano

Ja jestem cały medyk, więc mam na 12 lvl max apteczki(mogę dać 3), defi 3/3 i flara. Teraz daje w to gdzie dostajemy obrażenia.

Po co Ci 3/3 w defi? Daj 1 a później apteczkę rzucaj. Dodatkowe xp i oszczędzisz sobie 2 punktów na coś innego.

Opublikowano

Ogólnie na mniejszych lvl-ach to tą flarę za przeproszeniem można sobie wsadzić w dupkę zbyt zbugowana to raz ,a dwa i tak w większości przypadków znajdzie się jakiś przychlast z naszego teamu i ją nam rozwali nie mówiąc już o naszych wrogach także flara na takim małym lvl-u zbędna szkoda punktów.

Ja mam 30 lvl i niestety wolę dać w co innego i bardziej przydatnego niż całą tą flarę.Flarę będę miał może za jakiś czas jak zakupię kolejny punkt za kredyty,ale to jeszcze potrwa za kim je uzbieram :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...