Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora na serwa CSyt3

Damiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i

i

i Reklama

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

i

Witam szukam sponsora na serwa CSyt3 wiem ,że wiele osób z chęcią by zagrało ;D ,na serwie będzie prawie wszystko co na CSyt2 :P ,tylko będzie to wersja w polskim wydaniu z poprawkami.

*Czego oczekuje?*

- Na początek vpsa 2gb ramu 1.5+ procek 30/40 mb net (aby po malutku odtwarzać serwa)

- Zaangarzowania ze str sponsora ,czyli pomoc np. w zbieraniu info na temat serwa ,poszukiwaniu szablonu www i zakupu domeny.pl

- Zakupienia dedyka za ok 200 zł na jakies 1000 osób.

*Co oferuje?*

- 60% z is (w tym maszyna)

- Posada SGA (Sponsor Game Admin)

- Przyjemna współ praca

- Spore doświadczenie w tych sprawach.

Kontakt i więcej info na pv. oraz gg:107127

794_sygna.jpg
Opublikowano

Ile masz lat? Wnioskuję, że nie dużo ponieważ zrobiłeś kilka błędów.

--------------------

Zaangarzowania - Zaangażowania

współ praca - współpraca

pv - pw

Przecinek dajemy za słowem nie za spacją.

Od tego mamy inny temat (nie. nie bawię się w moderatora tylko przy okazji pisze)

Napisz do mnie na PW może się dogadamy.

Pozdrawiam, Hiroshi.

MPCForum - User

Opublikowano

Ile masz lat? Wnioskuję, że nie dużo ponieważ zrobiłeś kilka błędów.

--------------------

Zaangarzowania - Zaangażowania

współ praca - współpraca

pv - pw

Przecinek dajemy za słowem nie za spacją.

Od tego mamy inny temat (nie. nie bawię się w moderatora tylko przy okazji pisze)

Napisz do mnie na PW może się dogadamy.

Proszę o wybaczenie ,jestem dys i uczę się ,żeby nie robić błędów. Mam 16 lat ,co nie znaczy ,że nic nie potrafie..

PS. PV to po angielsku priv

794_sygna.jpg
Opublikowano

Damiuu, czytałeś mój temat ?xD Bo wnioskuję, że chcesz odtworzyć csyt2 ponieważ ludzie pisali, że te czasy były najlepsze. Z resztą to prawda :D. Jeżeli udało by się wam odtworzyć idealnie csyt2 tyle, że w Polskiej wersji to byłby hit :)

Opublikowano

Damiuu, czytałeś mój temat ? xD Bo wnioskuję, że chcesz odtworzyć csyt2 ponieważ ludzie pisali, że te czasy były najlepsze. Z resztą to prawda :D. Jeżeli udało by się wam odtworzyć idealnie csyt2 tyle, że w Polskiej wersji to byłby hit :)

Czytałem Twój i kumpel też zakładał ;P

Tylko potrzebuje jak najwięcej info na temat csyt2

794_sygna.jpg
Opublikowano

Troche tam grałem. Lecz to było chyba w 2008/2009 ;/

Najlepszy system ulepszania na Csyt2

Smocze noże>Bezduchy>Księżycowe czy podwójne bo nie pamiętam nazwy :D

bojowy>syrek>smiercio

Zbroje się robiło stalka>Mini hwang>Hwang>Złoty Hwang>Srebrny hwang

Z tego co pamiętam na csyt2 były 6/7 ale lepiej będzie jak ich by nie było..

KD+4, i najważniejsze na csyt2 było eq smoka, hełm 41>hełm smoka itp

Myślę, że pamiętacie jak to kiedyś wyglądało.

Down: Dobry pomysł :P

Opublikowano

Mało ludzi ? To jest m2 -.- W m1 siedzi więcej :D Ulepki ? są w filmiku te księgi w lewym górnym rogu, jedna kosztuje za 50kk a druga za 100kk. Na eq smoka nie było ulepek tylko po 100kk za ulepszenie :) A kasa średnio leciała.. Największe WARY były przed świątynia hwang :D Ktoś wychodził z teleportu i yeb :) Ulepki można wprowadzić np Broszurki Szermierki z AV2 Bo tam się wbijało 120 lvl :) +perły z metinów 85+ :) Bronie na 75lv kosztowały po 2kkk bo szansa na drop ich wynosił około 20% lub z IS -.- Przez to, że to hinol wiekszość hinoli miała itemki na 75 i na sh popylała :D Następnie wprowadzili DMG hack i skończyła się era hinolów z sh..

Opublikowano

Z doświadczenia powiem tak:

Odgrzewany kotlet smakuje dobrze tylko przez chwilę.

Co do szukania sponsora, po ostatnich wpadkach znacznej większości serwerów sponsorzy boją się

inwestować w Wasze projekty ze względu właśnie na te wpadki, kłótnie w teamie i ogólne cwaniactwo i cynizm

osób, które tworzą takie grupy, które "stawiają priva" (stawiać to można laskę... Uruchomić priv jest lepszą formą fleksyjną)

Jeśli chcesz pozyskać sponsora(ów) to wpierw rób na jakimś gotowcu na hamaku, a potem jak już uznasz, że jesteś na ukończeniu prac

odłóż trochę grosza i kup sobie sam najtańszy dedyk z OVH (najkorzystniejsza opcja to 88zł na 6 miesięcy) i tak testuj, poprawiaj

a sponsorzy sami się zgłoszą.

arijh2.jpg

Opublikowano

Damiu ma racje, najpierw testuj na hamaku, bo ostatnio ciągle wpadki tak jak na astorii.. dwóch debili w teamie przez co przerwa. Ziomek kupił hosta czy coś na serwer za 300zł, i się poddali a kase zarypał (Już nie będę nawet pisał kto..Panie S.) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...