Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp na Last Chaos Power Slave

PheZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pamiętam z jakiego lvl'a się zaczyna, ale siedzimy do 100 lvl w Tombie, potem bierzemy questy w Dratan wracamy się do Tomba robimy i oddajemy.
Z tego co pamiętam to wpada 112 lvl. Akceptujemy quest na Nariat.
Idziemy do Juno rozmawiamy i oddajemy quest, akceptujemy w tym samym miejscu nowe zadanie i przenosimy się do Merak, tak wpada nam 131 lvl.

Wtedy pozostaje nam znów wrócić się do Juno i przejść do Nariat poprzez Teleport ( inaczej się nie do bo nie ukończyliśmy questu na Nariat ).
Najlepiej zebrać wszystkiego dostępne questy ( nic nie oddawać, nie rozmawiać itp) zrobić je i oddać wtedy z tego co się orientuje to z 131 wpada 171 lvl.
Następna lokalizacja to Tarian, gdzie również trzeba się dostać poprzez teleport w Juno. Tam postępujemy tak samo jak w Nariat. Wszystkie dostępne questy odebrać

zrobić i oddać. W tym czasie mamy z 171 lvl - 181/3.
Na tym etapie kończy się możliwość robienia questów.

* Teraz musimy uzbroić się w takie rzeczy jak:

- PBI

- EPIC EXP Spell 500

- Big Snowman
- Expb

- Solo party

i najlepiej korzystać z dt żeby cały wydatek na powyższe iteamy z IS miał sens :)

1. Pango's Sanctuary - 181/3-200 LvL
2. David's Temple - 200-230

3. Infected Juno - 230-250 ( Ważne affinity - warto zapisać się od razu - 50/50 mil by otworzyć shop. Są tam potki na HP które podnoszą hp do 570k w zależności od jaw w secie )
4. Poza Juno - 250-270 ( Również ważne affinity - 50/50 mil by otworzyć shop, a w shopie m.in. Windy blessing, cube i inne potki. )

Cenna informacją jest też to, że c2 Russia ma nie typowe seals ( pieczęcie ) 5x1500 hp na każdym parcie !
Bossy są bardzo trudne gdyż niektóre biją szybko i nigdy nie misują ! 1 hit to około 200k hp.

Mam nadzieje, że pomogłem w jakimś stopniu. W razie wszelkich pytań i pomocy zapraszam na server, ch3 zawsze mogę pomóc !

ubh6c.png
Opublikowano

Wysmienity tut , a takie pytanie o tych kostiumach ruskow dropia z tych bossow bo nie zrozumialem?

Dzięki :)

@ Tak, każdy part z innego bosa w innej krainie. Mam pare tp to moge pomoc jak bede miał czas.

ubh6c.png
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...