Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Download

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedy zarejestrowałem się i chciałem pobrać grę, wyskoczyło "nie spełniasz wymagań wiekowych więc nie możesz grać w ghost recon online". Na internecie pisało że jest bez ograniczeń więc myślałem że nie trzeba zaznaczać 18 lat. Po odświeżeniu strony mogłem już pobrać. Czy wynikną z tego jakieś konsekwencje? Tzn. ban czy coś.

Opublikowano

Wyczysc dane przegladarki i pliki cookie do czasu gdy 1 raz wbiles na str ghosta albo wbij z innej przegladarki i normalnie pobierzesz i nic ci nie zrobia

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Wyczysc dane przegladarki i pliki cookie do czasu gdy 1 raz wbiles na str ghosta albo wbij z innej przegladarki i normalnie pobierzesz i nic ci nie zrobia

Tzn. ja już pobrałem instalator ale na koncie nie mam ustawione 18lat. Nic nie mogą zrobić? Nie chce mi się w razie czego teraz grać żeby nie zaczynać od nowa.

Edit

Tak, teraz nie będzie chciał mnie wpuścić do gry. Na kija oni stworzyli mi konto jak nie mogę go używać?

Opublikowano

to usuń instalator i wyczyść dane przeglądarki i zainstaluj od nowa

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

to usuń instalator i wyczyść dane przeglądarki i zainstaluj od nowa

Zasadniczy problem jest w tym że to wszystko jest przypisane do konta, a nie chce mi się robić nowego i nie mogę tego samego maila użyć.

Opublikowano

To usun konto albo se zrob nowego maila co za problem?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Wolałbym usunąć konto ale nie wiem jak.

Nie da się konta usunąć samemu. Jeżeli chcesz żeby usunęli ci konto, to musisz napisać do supportu.

Co to za problem stworzyć nowe konto e-mail? Użyjesz go tylko raz do rejestracji nowego konta w GR:O, potem możesz o nim zapomnieć.

...

Opublikowano

Up

Nie do konca bo bez maila sie nie zaloguje ani nie zmieni maila

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Zwykle wolę nie mieć tysiąca różnych gier na różnych mailach ale w tej sytuacji nie mam wyboru. Nie zamykać tematu w razie komplikacji.

Edit

Wszystko działa ale mam pytanie - cloack czy oracle? Wybrałem cloak bo wg. mnie bardziej przydatny ale dalej nie jestem pewien.

Opublikowano

Zwykle wolę nie mieć tysiąca różnych gier na różnych mailach ale w tej sytuacji nie mam wyboru. Nie zamykać tematu w razie komplikacji.

Edit

Wszystko działa ale mam pytanie - cloack czy oracle? Wybrałem cloak bo wg. mnie bardziej przydatny ale dalej nie jestem pewien.

cloack

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

ref

Mam kolejne pytanie - mam 10 poziom zwiadowcą, i nie mam zielonego pojęcia co kupić. Gram karabinami, bo snajperem najlepszym nie jestem, a robienie zasadzek mi bardzo dobrze idzie. Jaką broń kupić żeby mi długo służyła? I jakie dodatki opłaca się kupić? Na pewno wezmę celownik x3,5.

Edit

I tak nikt nie odpisze, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...