Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bug na szarże 2xDMG

Netskyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu za przeproszeniem wkurwia mnie koleś który buguje szarże i bije 2x dmg.

Jest jeszcze jeden gracz co też używa i to niby związane jest z rozkodowaniem czegoś jakoś tak. To nie jest wh tylko po prostu sam bug na szarże.

Więc moje pytanie brzmi czy orientuje się ktoś jak to działa? No i jeszcze się dowiedziałem że to działa na szarże i duchowe.

14vh3n.jpg

Opublikowano

Jest coś takiego jak bijesz mieczem to musisz wyczuć moment kiedy postać w którą uderzasz będzie odrzucona minimalnie przed odrzuceniem włączasz szarże i zadaję ona 2x dmg. Na duchowe to nie słyszałem.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Ja na PLu mogłem robić tak: Uderzałem szarżą,i sekundę po zadaniu DMG,naciskałem klawisz odpowiadający szarży,raz jeszcze.I uderzałem dwa razy,zadając DMG dwa razy.Aktualnie nie gram bodziakiem,więc nie wiem czy na PLu nadal to działa.Na serwerach prywatnych,prawdopodobnie tak.

Opublikowano

To nie działa poprostu dostajesz szarze i potem cie hituja

Zapraszam na Moja strone znajdziesz tam odpowiedzi na najczęstsze problemy z modem jak zarabiać przez adf ly i pickupa ravia jak i nowego bocika niestety nie działajacego na zminimalizowanym automatyczne odpowiadnie na PW ! :)

Moja strona : http://punisherxsite.tk/

Opublikowano

Nie podmienia się żadnych plików, bo już dmg hacki nie działają. Jest to zwykły bug trzeba wyczuć po prostu kiedy zaatakować szarżą. Sam tak niekiedy mam że 2x dmg zadaje.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Ale z czego czytałem to Warrior daje
DMG z konia (na hity)

O wiele zwiększony zasięg bicia (skille)

100% na trafienie w kogoś (hity i skille)

Nie odpychanie (z konia i z buta)

Wait Hack na konia

14vh3n.jpg

Opublikowano

Ja na PLu mogłem robić tak: Uderzałem szarżą,i sekundę po zadaniu DMG,naciskałem klawisz odpowiadający szarży,raz jeszcze.I uderzałem dwa razy,zadając DMG dwa razy.Aktualnie nie gram bodziakiem,więc nie wiem czy na PLu nadal to działa.Na serwerach prywatnych,prawdopodobnie tak.

dobrze mowi bylo takie cos;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...