Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

_SniiP_IgoR_ vs -BioShoCkZ_- 2 Gry

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chujnia, każdy mnie dziś poskładał ;c Poćwiczę jeszcze z miesiąc i mogę z wami wszystkimi grać rewa :D

Co do gry to dobrze mi się grało, czysta gra bez bugów i płaczu. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś zagramy :-)

// Ta wiem, full speed, female i tpg xDDDDDDDDDDDDD

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nice, ale detored xD
Najgorsze co moze byc - Female, tpg, full speed, i po każdym strzale spierdala xD

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Ale chujnia, każdy mnie dziś poskładał ;c Poćwiczę jeszcze z miesiąc i mogę z wami wszystkimi grać rewa :D

Co do gry to dobrze mi się grało, czysta gra bez bugów i płaczu. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś zagramy :-)

// Ta wiem, full speed, female i tpg xDDDDDDDDDDDDD

nie było tragedii :-) ale spoko możemy grać rewa

hi hi zjechał cie jak szmat***<--- bez obrazy ^^ film spoko lepiej bez tych efektów mi się ogląda

i bez muzyki też?

Nice, ale detored xD

Najgorsze co moze byc - Female, tpg, full speed, i po każdym strzale spierdala xD

Sam bede kupowal female :D kiedys bylo modne byc MALE i to bylo takie pro, ale teraz juz WOGL nie jest taki slawny :-) a ja sam czasem tak gram ze po strzale spierdzielam :P taka taktyka ^^ Run Away :D

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

hi hi zjechał cie jak szmat***<--- bez obrazy ^^ film spoko lepiej bez tych efektów mi się ogląda

Zwróć też uwagę ile Igor gra snajpą. A jak na newbie poszło mi chyba całkiem dobrze.

Nice, ale deKtored xD

Nie było zasad :) Miała być aby 1 sr.

Opublikowano

Zwróć też uwagę ile Igor gra snajpą. A jak na newbie poszło mi chyba całkiem dobrze.

chodziło o to że troszkę zwaliłeś bo wygraną miałeś w kieszeni w sumie ^^ bywa :D

i bez muzyki też?

NIE NO MUZE TO DAJ xD^^

Opublikowano

chodziło o to że troszkę zwaliłeś bo wygraną miałeś w kieszeni w sumie ^^ bywa :D

NIE NO MUZE TO DAJ xD^^

Jak to wygraną w kieszeni :O ? Ja prowadziłem przez 3-4 kille potem Igor zaczął wygrywać. Staty były trochę wyrównane ale jednak przegrałem. Więc nie wiem o co Ci chodzi.

Opublikowano

1:23 Ładnie :D

gramy 1o1? nick w grze; Lyourt

możemy zagrać :-) dodam Cię i jak mnie złapiesz online /w me

Jak to wygraną w kieszeni :O ? Ja prowadziłem przez 3-4 kille potem Igor zaczął wygrywać. Staty były trochę wyrównane ale jednak przegrałem. Więc nie wiem o co Ci chodzi.

Miałeś bo nie grałem na serio i jeszcze Ci płakałem że 1o1 mi się nudzi :P bo już prawie rok gram 1o1 i naprawdę robi się nudne...i popełniam głupie błędy, czasem już nawet od niechcenia robię hardscopy (ale rzadko) :P

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...