Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CZy jest skrypt na 100% grab

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otoz mam pyt jest skrypt np na blitza ktory potrafi grabnac na 100% enemy > ? Tryharduje na diamonda premade bot,a by sie suportowi przydalby sie taki skrypcik ^^

kxAyLut.png

Opublikowano

Ehmm może znajdziesz coś typu że blitz combo puszcza w enemy ale to na pewno nie będzie w 100% skuteczne. Nawet o tym nie myśl. Szczerze mówiąc grab blitza nie jest taki zły do opanowania więc jak poćwiczysz możesz mieć dość dużą skuteczność. Oczywiście czasami się kogoś po prostu nie da złapać na graba bo jego postać jest zbyt mobilna i taki blitz ma lipę. Ja np. jak gram gragasem to blitz mnie ani razu nie złapał to samo miałem jak grałem teemo oraz kennenem i innymi postaciami. ;)

Tak w ogóle po co używać BoL'a ? Ja rozumiem że tam niektórym to pomaga. Sporo o tym czytałem i wgl i wg mnie to bez sensu jest ... Po co używać czegoś co użyje za nas klawiszy Q,W,E,R skoro sami to możemy zrobić i to nawet lepiej ? W sumie to do końca nie wiem bo nie używam ale wydaje mi się że programik nie przewyższy naszej inteligencji chyba że ktoś nie myśli ;F

Opublikowano

Ehmm może znajdziesz coś typu że blitz combo puszcza w enemy ale to na pewno nie będzie w 100% skuteczne. Nawet o tym nie myśl. Szczerze mówiąc grab blitza nie jest taki zły do opanowania więc jak poćwiczysz możesz mieć dość dużą skuteczność. Oczywiście czasami się kogoś po prostu nie da złapać na graba bo jego postać jest zbyt mobilna i taki blitz ma lipę. Ja np. jak gram gragasem to blitz mnie ani razu nie złapał to samo miałem jak grałem teemo oraz kennenem i innymi postaciami. ;)

Tak w ogóle po co używać BoL'a ? Ja rozumiem że tam niektórym to pomaga. Sporo o tym czytałem i wgl i wg mnie to bez sensu jest ... Po co używać czegoś co użyje za nas klawiszy Q,W,E,R skoro sami to możemy zrobić i to nawet lepiej ? W sumie to do końca nie wiem bo nie używam ale wydaje mi się że programik nie przewyższy naszej inteligencji chyba że ktoś nie myśli ;F

inteligencji nie ale szybkość bo o to tu chodzi

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...