Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki serwerowe jakie polecicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko poszukuję plików serwerowych pod Prywatny serwer Metin2 Hamachi najlepiej jakby to były takie pliki z Dedyka albo podobne do Derina,

Chciałbym by pliki zawierały:

-Lv:250,

-Nowe mapy,

-Wgrane Pety i Wierzchowce ( Działające bez żadnych bugów i by nie było problemów z przywołaniem np.klikam na pieczątkę w grze i nic się nie dzieje),

-Gotowy system ulepszeń,

-Auto Poty (mogą być lecz to nie jest istotne),

-Oczywiście EPIKI:Nowe Zbroje,Bronie,Biżuteria itp.

-Dodane pieczęcie,

-Dodani nowi Handlarze do m1,

-Dodane nowe metiny i bossy.

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i komentarze :) Każdemu się to miło wynagrodzi ;]

12621435959072654937.png

Opublikowano

@PS Co sądzicie o tych : http://www.mpcforum.pl/topic/960438-dl-pliki-serwerowe-by-derin/ Piszą ludzie że są warte i 0 bugów zdacie swoje relację na temat plików Derina bo by mi odpowiadały :)

Hmm moze Terenzo ?? co prawda troszke do poprawki jest ale pliczki fajne

Na terenzo miałem niedawno serwer grało parę osób i są stabilne oraz 0 bugów tylko nie było petów na serwerze i nie było możliwości wgrania ich a wierzchowce przywoływały się z każdej pieczęci ale tylko dzik dopiero po wgraniu questa na wierzchowce wszystko było ok.

Tylko nie Terenza

12621435959072654937.png

Opublikowano

Hmm na Plikach Derina sa bugi takjak i na plikach terenzo

Np na plikcha derina jest zbugowana mapa gnoli jak zrobisz pt w m1 i pujdziesz expic skacze w chuj lvli

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@PS Co sądzicie o tych : http://www.mpcforum.pl/topic/960438-dl-pliki-serwerowe-by-derin/ Piszą ludzie że są warte i 0 bugów zdacie swoje relację na temat plików Derina bo by mi odpowiadały :)

Na terenzo miałem niedawno serwer grało parę osób i są stabilne oraz 0 bugów tylko nie było petów na serwerze i nie było możliwości wgrania ich a wierzchowce przywoływały się z każdej pieczęci ale tylko dzik dopiero po wgraniu questa na wierzchowce wszystko było ok.

Tylko nie Terenza

Na Terenzo są już pety i wierzchowce dodane :P

Opublikowano

u Derina tez sa pety.

Pliki Derina:

- kazda zbrojka i bron na 100lvl

- epiki na 100lvl

- nie dropia yangi na mapie 100lvl

itp itd ;)

Opublikowano

Są same pieczęcie petów ale już sie nie przywołują i nie posze na nich czas ani co dają :D

u Derina tez sa pety.

Pliki Derina:

- kazda zbrojka i bron na 100lvl

- epiki na 100lvl

- nie dropia yangi na mapie 100lvl

itp itd ;)

hmm No wygląda to tam wszystko ładnie ;>

Derina nie sa spolszczone do konca co prawda 0 bugów ale system petów nie dziala za fajnie ;/

Ale jak ci sie chce bawic w spalszczanie i edycje plików to jak najbardziej :)

Powiem tak że Questów na servie nikt nie będzie robić :D

Jak za fajnie nie działa zawsze można Quest poprawić albo wgrać działający.

12621435959072654937.png

Opublikowano

Ja polecam Ci postawić serwer na czystych plikach Shitsetta, co prawda troszke do spolszczenia + wszystko do dodania, ale pliki stabilne, łatwe w obsłudze i godne polecenia. :)

1578140.jpeg

Opublikowano

moze mcncc.pl? ;)

Strona nie działa ;>

Nie znalazłem nic kompletnie z takich fajniejszych polecają w kółko RyxoX,Terenzo,Derin :<

Derina wybrałem jak zrobię serwa już dam znać co jest nie tak :>

Najwięcej mam ściągania po formacie a roboty stawianie serwera i pełna edycja clienta jakieś 10 min roboty :D

12621435959072654937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...