Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrot kasy co napisac?

Minelife1222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupielm 2 dni temu infestation: survivor stories niestety co 10m okolo wyzuca mn z serwa i najczesciej gine przez to i trace itemki. moj kolega cos do nich napisal i zwrocili mu kase , ja tez bym chcial dostac zwrot moglby mi ktos pomoc napisac do nich?

(byl bym wdzieczny jak by ktos napisal mi tutaj kilka zdan po angielsku zebym dostal zwrot kasy bo ja niestety nie umiem na tyle poslugiwac sie tym językiem :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam kupielm 2 dni temu infestation: survivor stories niestety co 10m okolo wyzuca mn z serwa i najczesciej gine przez to i trace itemki. moj kolega cos do nich napisal i zwrocili mu kase , ja tez bym chcial dostac zwrot moglby mi ktos pomoc napisac do nich?

(byl bym wdzieczny jak by ktos napisal mi tutaj kilka zdan po angielsku zebym dostal zwrot kasy bo ja niestety nie umiem na tyle poslugiwac sie tym językiem :D

Powiedz koledze żeby Ci to napisał i po prostu wyślij to samo ?...

Opublikowano

nie wrócą ci kasy bo powiedzą że wina leży po twojej stronie dziękujemy :) i tak jest zawsze mój kolega też próbował i miał tak samo jakieś crashe

Opublikowano

NIE MA SZANS.

Poczytaj (poszukaj) inne, podobne tematy.

Czas kiedy zwracali juz dawno minal, od kiedy przy pobieraniu gry klikasz AKCEPTUJE. Ja wiem, nikt tego nie czyta, tym bardziej, ze w eng. ;)

test

Opublikowano

Eeee, ty u góry. Nie zwracają w przypadku złamania regulaminu, czytaj ban itp itd. Zwrot kasy jest możliwy ZAWSZE. Tak jest prawo konsumenta. Chyba 30 dni od zakupu.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Eeee, ty u góry...

Wiem, wiem. Prawa konsumenta, masz iles tam dni, ble, ble, ble...

Zwrocis to ty mozesz na 100% nierozpakowana gre do sklepu, lub np. jesli kupiles droga elektroniczna i klucz nie zostal aktywowany (ale i tu sa problemy). Problem z PB jest wina Twojego sprzetu (oprogramowania) a moze tylko brakiem jego aktualizacji.

Pomysl co robi PB? No, wiesz?

W takim razie, odwolanie sie do "PB mnie wywala" podczas reklamacji produktu jest ... tym bardziej, ze to WarZ (Insrejszyn).

test

Opublikowano

Tak do siebie nie dadzą kasy ja prosiłem o zwrot konta z 3 miesiące a oni nawet nic nie odpisali (okradli mi konto poprzez włamanie się na konto headadmia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...